2013.07.16.@ 11.07

Melyik az igazi álompozíció?

Azt eddig is tudtuk, hogy mennyire fontos, hogy az alvás szuper egészségmegőrző, de azt biztos nem gondoltad, hogy az sem mindegy, milyen pózban hajtod álomra a fejed!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Melyik az igazi álompozíció?

Te milyen pózban alszol legszívesebben?

Háton: Ha megnézed Csipkerózsika kedvenc alvópozícióját, nem is akkora csoda, hogy 100 évig egyáltalán nem öregedett. Háton fekve ugyanis nem kell tartani a párnák okozta ráncoktól, plusz a gravitáció hatása sem érvényesül. Tegyél egy párnát a térded alá, és akkor a gerinced is ideális pozícióba kerül!


Hason: Úgy alszol el, mint aki épp bezuhant az ágyba? Ki kell ábrándítsunk, Miss Hétalvó, ugyanis ez a póz a lehető legrosszabb. A nyakad és gerinced kicsavart helyzete hosszútávon inkább fájdalmas, mint kényelmes, a párnába fúrt arccal pedig csak sürgeted az első ráncok kialakulását. Nem beszélve arról, hogy így az éjszakai krémed nagy része is az ágyneműdön landol!

Oldalt: Gratulálunk, ez a legnyerőbb alvópozíció! Ha megfelelő párnát választasz, a gerinced és a nyakad is szuperül alátámasztod, sőt a ráncoktól sem kell tartanod. Az embriópóz a kutatások szerint remek feszültségoldó, de persze a legtutibb, ha a pasid is hozzád bújik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Kollagén és hyaluronsav – bőrünk barátai (x)

Kollagén és hyaluronsav – bőrünk barátai (x)

Te tudod, hogy mi a szerepük? Bőrünk megfelelő állagáért felelősek. A kollagén alapú vázelemek, az elasztin, a hyaluronsav és az általa megkötött vízmennyiség együttesen dolgoznak a szép és feszes bőrért, de kevesen tudják, hogy az egészséges ízületeinket is nekik köszönhetjük.