2013.12.06.@ 10.12

Riszálj szuperfeszes popót!

Neked is megkeseríti az életed a fránya narancsbőr? Akkor vesd be a sztáredző, Tracy Anderson szuperfeszesítő gyakorlatait, és meglátod, szilveszterkor már a makacs kis gödröcskék nélkül feszíthetsz a csini ruhádban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Riszálj szuperfeszes popót!

Rúgj ki a házból!
Kiinduló helyzet: Helyezkedj térdelő támaszban, a hátadat tartsd egyenesen.
Gyakorlat: Egyik térdedet húzd fel a könyöködig, majd told vissza, egyenesítsd ki a lábad, és emeld fel hátul, amennyire csak tudod. Csinálj 30 emelést az egyik lábra, majd jöhet a csere!

Popsit fel!
Kiinduló helyzet: Feküdj hasra, a térdeidet hajlítsd be és nyisd szét kis terpeszbe, a talpaid pedig felfelé nézzenek. Elől támaszkodj meg a könyöködön, de akár le is rakhatod a fejed.
Gyakorlat: Emeld el a térdeidet a talajtól, mintha a talpaddal akarnál valamit felfelé nyomni. Tartsd a levegőben két másodpercig a lábad, szorítsd össze még jobban a popsiizmaidat, majd engedd vissza a térded.
Ismétlésszám: 2×30

Nem keresztkérdés
Kiinduló helyzet: Ülj le a talajra, hátul támaszkodj meg nyújtott karral úgy, hogy a tenyereid a popsid felé nézzenek. Felhúzott térdekkel tedd támaszd meg a lábaidat a talajon, majd nyomd ki a csípőd ebben a pózban.
Gyakorlat: Az egyik lábadat keresztezd a másik térdeden, majd rögtön emeld is vissza és nyújtsd ki oldalra úgy, hogy a sarkaddal megérinted a talajt. Ismételd meg 20-szor, aztán cserélj lábakat!

Bye-bye cellulit
Kiinduló helyzet: Maradj ugyanabban a pozícióban, mint az előző gyakorlatnál.
Gyakorlat: Húzd fel a mellkasod felé az egyik térded, majd told előre kinyújtva a lábad. De mindig tartsd a talaj fölött! Képzeld azt, hogy egyre messzebb rúgod a fránya gödröcskéket.
Ismétlésszám: lábanként 25Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Képzeld, semmi mást nem fogyasztott ezen kívül. De vajon érdemes követni a példáját?

Töltsd ki a Cosmo nagy napozás-kérdőívét és nyerj!

Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan készülsz a strandszezonra fényvédelem-fronton. Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!

Ezt tedd, ha nehezen alszol el esténként

Egy apró változtatás a hálószobádban, és máris Csipkerózsikaként fogsz durmolni.

A legmenőbb babanevek 2019-ben

Kerülnéd a klasszikus neveket? Akkor inspirálódj listánkról!

„Egy hétig minden este nassoltam, mégis fogytam”

Olvasd el, milyen trükköt vetett be ez a lány a plusz kilók ellen!