2013.12.07.@ 10.12

Barátnővel jobb fogyókúrázni

Ha eddig mindig becsődöltek a diétás terveid, akkor legközelebb vedd rá a barátnőidet is, hogy csatlakozzanak! Kutatók ugyanis bebizonyították, hogy együtt sokkal könnyebben szabadulhattok meg a pluszkilóktól.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Barátnővel jobb fogyókúrázni

Nemrég Angliában végeztek felmérést a nők fogyókúrás tapasztalatairól, és arra az eredményre jutottak, hogy 71%-kal nagyobb az esélyed arra, hogy tartsd magad a diétához, ha a barátnőid is együtt fogyóznak veled. Ha viszont egyedül állsz neki a fogyókúrának, 40 % az esélye, hogy egy hét után feladod. Valójában, ez szinte természetes, hiszen csapatban sokkal könnyebb tartani magad a szigorú étrendhez és edzéstervhez. A barátnőiddel (vagy akár kollégáiddal) folyamatosan biztathatjátok egymást, például megbeszélhettek egy telefonos SOS-ügyeletet is, ha valaki éppen elgyengülne egy fincsi nasi láttán. Plusz azt sem kell többé végignézned, ahogy ők befalják a pizzát ebédre, miközben te a csirkés salidat falatozod. Sőt, ha a főzést is felosztjátok egymás között, még időt is megspórolhattok! A sikeres fogyókúrát pedig végül természetesen megünnepelhetitek egy szuper csajbulival.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Képzeld, semmi mást nem fogyasztott ezen kívül. De vajon érdemes követni a példáját?

Töltsd ki a Cosmo nagy napozás-kérdőívét és nyerj!

Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan készülsz a strandszezonra fényvédelem-fronton. Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!