5 meglepő dolog, amitől narancsbőröd lehet

Már szinte minden narancsbőr-killer módszert kipróbáltál, hogy végre megszabadulj a cellulitisztől, de egyik sem vált be igazán? Akkor csekkold le, milyen meglepő dolgok okozhatják az apró mélyedéseket a combjaidon!

5 meglepő dolog, amitől narancsbőröd lehet

Túl gyors diéta

Veled is előfordult már, hogy teljesen elúsztál a feladataiddal a munkahelyeden, így pedig egy időre kénytelen voltál félretenni a kondibérletedet? Ilyenkor simán előfordulhat, hogy felcsúszik rád egy-két plusz kiló, amitől persze te is szeretnél azonnal megszabadulni. Legközelebb viszont inkább kétszer is gondold át, mennyire klassz ötlet bevetni egy szupergyors, drasztikus diétát, ugyanis a hirtelen súlycsökkenés miatt még a legapróbb narancsbőr is sokkal feltűnőbbé válhat rajtad!

Állandóan alakformáló fehérneműt viselsz

Oké, persze érthető, ha te is a legszuperebb formádat szeretnéd megvillantani a randikon, de vigyázz, mennyire gyakran bújsz bele az alakformáló fehérneműdbe! Ezek a rucik ugyanis olyan erős nyomást gyakorolnak a bőrödre, ami nem tesz jót a vérkeringésednek, így pedig simán előfordulhat, hogy egyre több gödröcske jelenik meg a popsidon és combodon.

Folyton leégsz a napon

Gondoltad volna, hogy ha gyakran passzolod a naptejet, akkor nem csak sokkal gyorsabban öregszik majd a bőröd, de még a narancsbőrt is könnyebb lesz kiszúrni a combjaidon? A napsugarak ugyanis károsítják a bőrsejteket, amitől veszítenek a rugalmasságukból és hajlamosabb leszel a cellulitra.

Túlzásba viszed a stresszelést

Képzeld, ha túl sok időt töltesz azzal, hogy apróságok miatt idegeskedsz, akkor simán előfordulhat, hogy egyre több narancsbőr jelenik majd meg a combjaidon! A stressz hatására ugyanis a szervezeted olyan anyagokat kezd el termelni, amik arra sürgetik a testedet, hogy minél több zsírt raktározzon el a bőröd alatt. Így pedig simán előfordulhat, hogy kis idő múlva egyre több apró gödröcskét szúrsz majd ki magadon.

Gyakran rakod keresztbe a lábad

Legtöbbször te is keresztbe tett lábbal üldögélsz az íróasztalod mögött, igaz? Oké, ez tényleg nagyon kényelmes, de mostantól inkább hanyagold ezt a pózt! Ha ugyanis folyton így csücsülsz a székeden, akkor nem csak a vérkeringésedet akadályozod, de még a cellulitisz is erősebben látszik majd a combjaidon!

Még több

Body