Ezt árulja el Beyoncé és Jay-Z testbeszéde a kapcsolatukról

Apró érintések, huncut pillantások, sejtelmes mosolyok! Csekkold le, hogyan értelmezi a szakértő a sztárpár titkos jeleit, amikor együtt jelennek meg a lesifotósok előtt!

Ezt árulja el Beyoncé és Jay-Z testbeszéde a kapcsolatukról

Kedden robbant a hír, hogy Beyoncé és Jay-Z a 2014-es On The Run című turnéjuk után ismét közösen vág neki a világnak és Európában, majd Észak-Amerikában koncertezik a nyáron. A hír nemcsak azért szuper, mert így egy világsztár helyett kettő is felbukkan a színpadon, hanem azért is, mert a sztárpár most úgy áll a rajongók elé, hogy Jay-Z nyilvánosan is beismerte hűtlenségét.

A rapper tavaly vallotta be a The New York Times-nak, hogy megcsalta a feleségét, azonban sikerült helyrehoznia a dolgokat és már túl vannak a nehéz időszakon. Olyannyira, hogy tavaly nyáron megszülettek az ikerbabáik is, így a Knowles-Carter család már öttagúra bővült! Persze, így már kérdés sem fér ahhoz, hogy az álompár újra felhőtlenül boldog, azonban Blanca Cobb, testbeszéd-szakértő szerint sok infót le lehet szűrni a kapcsolatukról szimplán a lesifotóik alapján is!

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Beyonce and Jay-Z attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Larry Busacca/WireImage)

„Jay-Z egyértelműen magabiztosan és komfortosan érzi magát, ez a keresztbetett lábain tükröződik. A jobb karjával gyengéden magához húzza a feleségét, amivel azt üzeni a világnak, hogy Beyoncé már hozzátartozik” –magyarázza a szakember.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 31: Singer Beyonce Knowles (R) and rapper Jay-Z attend American Eagle Outfitters Celebrates The Budweiser Made in America Music Festival during day 2 at Los Angeles Grand Park on August 31, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Buckner/Getty Images for American Eagle)

„Jay-Z vitathatatlanul támogatja és biztonságban akarja tudni Beyoncét, azzal, ahogy hátulról átkarolja.  Az énekesnő testbeszédéről pedig az látszik, hogy nagyon megbízik benne.”

INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Blue Ivy Carter, Jay Z and Beyonce onstage during the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images)

„Jay-Z ölelő karja a családja körül és a két világsztár szívből mosolya elárulja, hogy nagyon boldogok.” 

NEW ORLEANS, LA - NOVEMBER 16: Musician Beyonce Knowles (L) and Jay Z depart the Marigny Opera House following the wedding of Solange Knowles and Alan Ferguson on November 16, 2014 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Josh Brasted/WireImage)

„Az hogy, Beyoncé keze esik felülre a kézfogásuknál, azt tükrözi, hogy alapvetően övé a vezető szerep a kapcsolatban.”

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 04: (L-R) Beyonce and and Jay Z perform on stage during a Get Out The Vote concert in support of Hillary Clinton at Wolstein Center on November 4, 2016 in Cleveland, Ohio. With less than a week to go until election day, Hillary Clinton is campaigning in Pennsylvania, Ohio and Michigan. (Photo by Duane Prokop/Getty Images)

„A színpadon váltott csók elég műnek tűnik. Egyikük se húzza magához a másikat, nem ragadják meg egymás vállát és nem igazán ölelkeznek közben. Ez a csók valószínűleg csak a nézőknek és a látszatnak szól” – gondolja a szakember.

Még több

Body