6 szuper film vasárnap estére, amit látnod kell

Semmire sem vágysz jobban a hét utolsó napján, mint pihizni és bekuckózni egy forró kakaóval a takaró alá? Akkor ajánlunk hozzá pár izgi filmet is, hogy ne unatkozz!

6 szuper film vasárnap estére, amit látnod kell

Thor (18:55, RTL Klub)

Ha imádod a szexi Hemsworth tesókat, akkor megtaláltuk számodra a tökéletes vasárnap esti filmet! A történetben Chris Hemsworth egy vakmerő harcost alakít, akit meggondolatlan tettei miatt a Földre száműznek, hogy az emberek között éljen. Ám saját világából baljós fenyegetés miatt az emberiséget veszély fenyegeti, így Thornak döntenie kell, hogy melyik oldalra áll! Azt javasoljuk, pattogass egy kis kukoricát, mert rengeteg izgalomban lesz részed a film során.

Hotel Transylvania 2 (18:55, TV2)

Oda vagy a cuki mesefilmekért, aminek ráadásul a története is szuper? Ha láttad már a film első részét is, amelyben Drakula lányát védve mindent megtesz, hogy távol tartsa őt a felnőtté válástól és a szerelemtől, akkor ezt a részt se hagyd ki! Ismét sok-sok fergeteges kalamajkába kerül a vicces csapat, és persze elragadó karakterekből sem lesz hiány! Egyébként tudtad, hogy a főszereplő csajszi szinkron hangja Selena Gomez volt?

Barátság exrákkal (19:50, Cool tv)

Lehet, hogy már te is rongyosra nézted Mila Kunis és Justin Timberlake alakítását, de romantikus vígjátékokból sosem elég! A történet szerint Jamie (Mila Kunis) fejvadászként talál rá a sikeres szerkesztőre Dylanre, akit egy szuper munka reményében a Nagy Almába csábít. Ám a csábításnak itt közel sincs vége, mert a kelleténél végül jobban összegabalyodik a két fiatal. Pedig az elején kikötötték, ez bizony csak szexről és semmi másról nem fog szólni!

A gondozoo (20:40, TV2)

Sokszor érzed azt, hogy néha a kiskedvenceid sokkal jobban megértenek, mint az emberek? Akkor ez a film telitalálat lesz!  Griffin (Kevin James) az állatkerti gondozó úgy érzi, hogy munkája miatt nem találja meg a nagy Ő-t, így dilemmázva, de úgy dönt, hogy melót vált. Ám erről értesülve az állatkert lakosai annak érdekében, hogy a szeretett gondozót maradásra bírják, felfedik titkukat, bizony ők is értenek az emberek nyelvén.

Doktor Szöszi 2 (21:00, Super TV2)

Tudjuk, nincs olyan Cosmo-lány, aki ne ismerné Doktor Szöszit. Ha szívesen néznéd újra tinikorod egyik kedvenc csajos filmjét, akkor csak dőlj hátra és vedd kezedbe a távirányítót. Elle (Reese Witherspoon) expasija miatt jelentkezik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, ugyanis be akarja bizonyítani, hogy nem csak egy szőke cicababa. Bár elsőre úgy tűnik, nehezen megy a beilleszkedés, nemsokára mindenki rájön, hogy a rózsaszín cukormáz mellé bizony ész is társul!

Vámpíros film (23:15, Prime)

Ha ki nem állhattad az Alkonyat sorozat csöpögős jeleneteit, akkor ezen könnyesre fogod nevetni magad! Viszont csak akkor válaszd ezt a filmet, ha este nincs kedved a bonyolult történetszálakhoz, mert a Vámpíros film csak egy kiadós lazításhoz és sok-sok nevetéshez lesz elég! A sztori teljes mértékben a Twilight paródiája, úgyhogy készülj fel a viccesebbnél-viccesebb jelenetekre.

Még több

Body