Erről árulkodik Harry herceg és Meghan hercegné esküvői testbeszéde

Neked is feltűnt, hogy az ifjú pár szó szerint nem bírja levenni egymásról a kezét? Azt gondolhatod, ez csupán a szerelem jele, de itt többről van szó. Egy testnyelv-szakértő elemezte a pár mozdulatait és meglepő dolgokra bukkant!

Erről árulkodik Harry herceg és Meghan hercegné esküvői testbeszéde

1.Végig fogták egymás kezét a szertartás alatt

„Egy szerelmes pár könnyen felismerhető arról, hogy folyton megérintik a másikat. Meghan kezdeményez azzal, hogy kezét a vőlegénye térdére helyezi, Harry pedig gyengéden simogatja párja ujjait. Hiába nem néznek egymásra, az érintésen keresztül így is kapcsolatban maradnak” – állítja Bianca Cobb testbeszéd-szakértő.

2.A menyasszony és a vőlegény szemkontaktust tart

„Amikor szerelmes vagy, le sem tudod venni a tekinteted a másik feledről, és ez konkrétan az, amit Harry és Meghan csinál. Mikor egymást nézik, folyton hatalmas mosoly jelenik meg az arcukon. Mintha más nem is létezne rajtuk kívül.”  Hát nem romantikus?

3. A herceg és a hercegnő egymás mellett sétál

„Az ifjú királyi pár egyszerre sétál, sőt, még ugyanazzal a lábukkal is tökéletesen egyszerre lépnek. Ez alapján ők tényleg egy összetartó páros. Micsoda gyönyörű pillanata az érzelmes kötődésnek.”

Creo que sólo quedábamos nosotros por comentar el #bodon del año 👰🏼💍🤵🏻 De siempre he sido muy fan de Harry y ahora me declaro #fanincondicional de este parejón 👏🏼👏🏼👏🏼 Me quedo con tantos pequeños detalles que han inundado la boda, con esa decoración floral tan brutal a la puerta de la Iglesia, los vestidos de Meghan 🙌🏼🙌🏼🙌🏼, ese #davidbeckam impresionante😍😍😍, con esas miradas de los novios y, sobre todo, con ese Harry recordando lo suertudo que era por lo impresionante que estaba Meghan 😍😍😍…¡¡Completamente In Love!! ❤️❤️❤️ . . . #royalwedding #harryandmeghan #wedding #realwedding #love #weddingplanner #impresionante #muytop #enamoradadeestepareja #bodon #parejon #harryandmeghanwedding

A post shared by La Variopinta (@la_variopinta) on

4.A hercegi pár csókja

„Meghan és Harry még a csók közben sem bírják visszafojtani mosolyukat. A hercegné ismét férje kezéért nyúl, hogy így is támogatást kapjon tőle, védelmezést és kötődést keres. Ez a csók igazi boldogság, szerelem és szenvedély. Tényleg megőrülnek egymásért, és teljesen szabadon vállalják is kötődésüket” – állítja a szakértő, így ha eddig nem hitted volna el, ezek után tuti te is belátod, hogy mindenki kedvenc vörös hercege tényleg megtalálta az igaz szerelmet.

Harry and Meghan ✨ #royalwedding Via @justjared

A post shared by TSS STYLING (@tss_styling) on

Még több

Body