2018.05.29.@ 06.05

Azt hitte csak megfázott, most kómában fekszik

Egy kis köhögés és hőemelkedés és csak legyintesz, hogy majd a forró tea kiűzi belőled a bacikat? Ennek a lánynak sajnos nem volt elég egy sima gyümiteakúra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azt hitte csak megfázott, most kómában fekszik

Whitney Martin teljesen kiakadt, amikor azt hitte, hogy egy idegesítő megfázás megint kifogott rajta. Eleinte nem is gondolt semmi rosszra, hiszen az influenza-szerű jeleken kívül semmi más nem jelentkezett nála, azonban három hét ágyban fekvés után a kórházban találta magát. A legdurvább azonban csak ezután következett.

Kiderült ugyanis, hogy Whitney-nek vérmérgezése és szívizom-gyengülése van, ami miatt mesterséges kómában kell őt tartani. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, de feltehetőleg az egyszerű fertőzésnek induló betegség megtámadta a lány létfontosságú szerveit és emiatt került ilyen súlyos állapotba. Habár még mindig kórházban van, a szülei nagyon bíznak a teljes gyógyulásban, mert szerencsére már mutat javulást Martin. Azért ez elég ijesztő, igaz?

Címkék: betegség egészség életmód influenza kóma

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

8 jel, hogy gluténérzékeny vagy

Veszélyes öregedésgátló módszer terjed

Gondolkoztál már azon, hogy pár celeb miért néz ki sokkal fiatalabbnak a koránál? A válasz egy illegális módszerben rejlik...

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Képzeld, semmi mást nem fogyasztott ezen kívül. De vajon érdemes követni a példáját?

Töltsd ki a Cosmo nagy napozás-kérdőívét és nyerj!

Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan készülsz a strandszezonra fényvédelem-fronton. Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!