2018.08.02.@ 11.08

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Egy kutatás során a saját testükről kérdezték a lányokat, akik zseniális válaszokat adtak. Olvasd el, mi lett az eredmény, mert ez a te napodat is fel fogja dobni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Biztos észrevetted, hogy az utóbbi években menő lett, ha egy sztár vállalja a narancsbőrét, a plusz kilóit és a striáit, egyszóval a tökéletlenségét. Már nem csak a klasszikus modellalkat számít csininek és szexisnek, ez pedig nagyon jót tett a női lelkeknek. Egy amerikai magazin most egy kutatással bizonyította be, valóban érezhető a testpozitív kampányok hatékonysága, az általuk megkérdezett 4400 nő önbizalma elképesztően sokan fejlődött az elmúlt időszakban.

Amikor például arról kérdezték őket, hogy ki merik-e mondani saját magukra, hogy gyönyörűek, 66 százalék válaszolt igennel! Körülbelül ugyanennyien, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy edzés után érzi igazán magabiztosnak és önbizalommal telinek magát. Szóval, ha az utóbbi időben hanyagoltad a testmozgást, gyorsan kezdd el újra!

Persze még mindig vannak gyengepontok, 57 százalék például bármit megtenne azért, hogy megváltoztathassa valamelyik testrészét. Érdekes az is, hogy a lányok közel fele, vagyis 48 százaléka imád otthon meztelenkedni, egy szál semmiben érzik magukat a legjobban. Ilyenkor nem foglalkoznak a plusz kilókkal, sem a narancsbőrrel, csak élvezik a szabadság felszabadító érzését. Van, aki még az alváshoz sem húz fel semmit!

Ruhában azonban elég sokat kattognak ezeken, legalábbis erre utal, hogy 84 százalék azt mondta, szeretne fogyni valamennyit. Ugyanakkor szuper hír, hogy 44 százalékuk úgy érzi, tavaly óta rengeteget nőtt az önbizalma.

És végezetül jöjjön az egyik legfontosabb adat: ezeknek a nőknek a 66 százaléka azt mondta, szereti és elfogadja a testét. Ugye, te is így vagy ezzel?

Címkék: bodypositive diéta fogyás hízás önbizalom testkép testképzavar testpozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Élő Ken új fotói felrobbantották a netet

5 izgalmas film péntek estére

Péntek 13. elhozta a legjobb filmeket. Csekkold a listát!

Hihetetlen, mennyit keresett Kim Kardashian az új márkájával

És az se mindegy, hogy mennyi idő alatt sikerült ezzel az összeggel gyarapítania vagyonát.

„25 éves vagyok és 1 milliót költök évente botoxra”  

Hihetetlen, hogy mire gyűjt egyetem mellett!

„Nyílt levél a nőnek, akivel állítólag megcsalt a férjem”

Az ausztrál Whim nevű lapnak írt egy névtelen nő egy nagyon érdekes nyílt levelet. Megéri elolvasni!

Horoszkóp: Szeptember 9., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Ennyit kellene edzened hetente a lapos hasért

És nem, nincs könnyebb megoldás!