2018.08.02.@ 11.08

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Egy kutatás során a saját testükről kérdezték a lányokat, akik zseniális válaszokat adtak. Olvasd el, mi lett az eredmény, mert ez a te napodat is fel fogja dobni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Biztos észrevetted, hogy az utóbbi években menő lett, ha egy sztár vállalja a narancsbőrét, a plusz kilóit és a striáit, egyszóval a tökéletlenségét. Már nem csak a klasszikus modellalkat számít csininek és szexisnek, ez pedig nagyon jót tett a női lelkeknek. Egy amerikai magazin most egy kutatással bizonyította be, valóban érezhető a testpozitív kampányok hatékonysága, az általuk megkérdezett 4400 nő önbizalma elképesztően sokan fejlődött az elmúlt időszakban.

Amikor például arról kérdezték őket, hogy ki merik-e mondani saját magukra, hogy gyönyörűek, 66 százalék válaszolt igennel! Körülbelül ugyanennyien, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy edzés után érzi igazán magabiztosnak és önbizalommal telinek magát. Szóval, ha az utóbbi időben hanyagoltad a testmozgást, gyorsan kezdd el újra!

Persze még mindig vannak gyengepontok, 57 százalék például bármit megtenne azért, hogy megváltoztathassa valamelyik testrészét. Érdekes az is, hogy a lányok közel fele, vagyis 48 százaléka imád otthon meztelenkedni, egy szál semmiben érzik magukat a legjobban. Ilyenkor nem foglalkoznak a plusz kilókkal, sem a narancsbőrrel, csak élvezik a szabadság felszabadító érzését. Van, aki még az alváshoz sem húz fel semmit!

Ruhában azonban elég sokat kattognak ezeken, legalábbis erre utal, hogy 84 százalék azt mondta, szeretne fogyni valamennyit. Ugyanakkor szuper hír, hogy 44 százalékuk úgy érzi, tavaly óta rengeteget nőtt az önbizalma.

És végezetül jöjjön az egyik legfontosabb adat: ezeknek a nőknek a 66 százaléka azt mondta, szereti és elfogadja a testét. Ugye, te is így vagy ezzel?

Címkék: bodypositive diéta fogyás hízás önbizalom testkép testképzavar testpozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.