2018.08.02.@ 11.08

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Egy kutatás során a saját testükről kérdezték a lányokat, akik zseniális válaszokat adtak. Olvasd el, mi lett az eredmény, mert ez a te napodat is fel fogja dobni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így érzik magukat a nők, amikor meztelenek

Biztos észrevetted, hogy az utóbbi években menő lett, ha egy sztár vállalja a narancsbőrét, a plusz kilóit és a striáit, egyszóval a tökéletlenségét. Már nem csak a klasszikus modellalkat számít csininek és szexisnek, ez pedig nagyon jót tett a női lelkeknek. Egy amerikai magazin most egy kutatással bizonyította be, valóban érezhető a testpozitív kampányok hatékonysága, az általuk megkérdezett 4400 nő önbizalma elképesztően sokan fejlődött az elmúlt időszakban.

Amikor például arról kérdezték őket, hogy ki merik-e mondani saját magukra, hogy gyönyörűek, 66 százalék válaszolt igennel! Körülbelül ugyanennyien, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy edzés után érzi igazán magabiztosnak és önbizalommal telinek magát. Szóval, ha az utóbbi időben hanyagoltad a testmozgást, gyorsan kezdd el újra!

Persze még mindig vannak gyengepontok, 57 százalék például bármit megtenne azért, hogy megváltoztathassa valamelyik testrészét. Érdekes az is, hogy a lányok közel fele, vagyis 48 százaléka imád otthon meztelenkedni, egy szál semmiben érzik magukat a legjobban. Ilyenkor nem foglalkoznak a plusz kilókkal, sem a narancsbőrrel, csak élvezik a szabadság felszabadító érzését. Van, aki még az alváshoz sem húz fel semmit!

Ruhában azonban elég sokat kattognak ezeken, legalábbis erre utal, hogy 84 százalék azt mondta, szeretne fogyni valamennyit. Ugyanakkor szuper hír, hogy 44 százalékuk úgy érzi, tavaly óta rengeteget nőtt az önbizalma.

És végezetül jöjjön az egyik legfontosabb adat: ezeknek a nőknek a 66 százaléka azt mondta, szereti és elfogadja a testét. Ugye, te is így vagy ezzel?

Címkék: bodypositive diéta fogyás hízás önbizalom testkép testképzavar testpozitív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Csak két kilót fogyott, mégis teljesen átalakult a teste

Csak két kilót fogyott, mégis teljesen átalakult a teste

Ráadásul az Insta-sztár nem éhezett egy percig sem, finomakat főzött és a testmozgást sem vitte túlzásba. Ha érdekel a titka, olvass tovább!

Visszafelé öregszik ez a nő

Legalábbis ezt állítja a gyönyörű anyuka.

140 kilót fogyott, most elképesztően néz ki

Ráadásul kevesebb, mint egy év alatt szabadult meg a súlyfeleslegtől!

Kiderült: tilos az edzés másnaposan

Eddig a legdurvább macskajaj ellenére sem hagytad ki az edzést? Itt az ideje parkolópályára állítanod magad, legalábbis a koktéleste után, ha nem akarsz komoly bajt magadnak.

Véres képet posztot a blogger lány, kiakadtak a netezők

Az egész testét bekente, majd a fűben hemperget ez a blogger lány.

Túl sokat szoláriumozott, borzalmas dolog történt

Csak egy kis barnaságra vágyott, mégis túlzásba vitte, aminek az lett a következménye, hogy egy borzalmas lyuk tátong most az arcán.

Kivetette 4 bordáját, most így néz ki terhesen

A 41 centis derekú modell most terhes fotóival sokkolja a netezőket!

Eltört a vaginája, mert túl sokat használta a vibrátorát

Borzalmas dolog történt egy lánnyal, aki túl sokat örömöt szerzett magának!

37 éve pizzát vacsorázik, így néz ki

Oké, biztosan te is imádod a pizzát, de azért annyira nem, hogy 37 éven át minden este ezt edd, ugye? Képzeld, egy férfi annyira szereti, hogy minden nap ezt vacsorázza, sőt nem is variálja a különböző feltételeket.

36 kilós mellei vannak ennek a magyar lánynak

Borzalmas fájdalmakkal küzd egy magyar lány Amerikában a gigamellei miatt, akinek már csak hónapjai lehetnek hátra.

Ritka betegség miatt érezte magát folyton részegnek ez a lány

Két éven keresztül, minden egyes nap úgy érezte magát egy lány, mintha előző este egy hatalmas buliban lett volna.