2018.08.03.@ 11.08

Majdnem belehalt a sok plasztikai műtétbe ez a lány

Egy 22 éves finn nem tud leállni a műtétekkel, pedig ha így folytatja, az életével fog fizetni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amanda Ahola egy 22 éves, fiatal finn lány, aki szó szerint bármit képes lenne feláldozni azért, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie. A minden alatt pedig azt értjük, hogy akár még az életét is, ugyanis már az is veszélyben van a túlzásba vitt műtétek miatt.

A post shared by Amanda Ahola (@aholaamand) on

A probléma az, hogy Amanda nem tud nemet mondani – ezek szerint viszont orvosai sem – és képes kés alá feküdni gyakorlatilag szünet nélkül. Száját például már harminc alkalommal töltötték fel, de többi testrészéhez hasonlóan sokszor nyúltak már hozzá. Egy könyvet kitenne, ha leírnánk, hogy pontosan milyen műtéteket hajtottak végre a lányon.

A post shared by Amanda Ahola (@aholaamand) on

Először 18 évesen feküdt kés alá, amire két évig gyűjtögette a pénzt. Ezek után viszont tényleg nem tudott leállni és mindent pénzzé tett, hogy még több beavatkozást végezzenek el rajta. Az abszurd az egészben az, hogy a fiatal lány takarítóként dolgozik, és az azért kapott fizetéséből finanszírozza műtétéit és életét.

A post shared by Amanda Ahola (@aholaamand) on

Persze kiegészíti ezt azzal, hogy webcam-modellkedik – jelentsen ez bármit is –, amit viszont pasijai soha nem néztek jó szemmel. Amanda viszont nem párkapcsolatának akar élni, hanem külsejének, pontosabban annak, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie.

Címkék: elrontott plasztika műtétek plasztika

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.