2018.08.09.@ 13.08

Durván beszóltak ennek a plus-size rúdtáncos lánynak

Volt, hogy éheztette magát, mára viszont elfogadta testét olyannak amilyen, és visszavágott a trolloknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durván beszóltak ennek a plus-size rúdtáncos lánynak

Amikor a 32 évs Kimmi Leahy első gyereke születése után rúdtáncolni kezdett, rettegett tőle, hogy a többiek az órán majd kigúnyolják őt túlsúlya miatt. Ők viszont elfogadták, ennek köszönhetően pedig megszerette testét, mostanra pedig már heti négy alkalommal táncol.

„Erősnek és szabadnak érzem magam, úgy, mint ahogy korábban soha. Minden a testemmel való félelmem eltűnt. Úgy vetkőzöm le fehérneműre, hogy közben már nem is gondolok rá, mert rájöttem, hogy minden méret lehet szexi. Mindenki tud a rúd körül pörögni, attól függetlenül, hogy mekkora” – mondta Kimmi, aki az elmúlt 8 év alatt annyi önbizalmat szerzett, hogy táncáról már videókat is posztol a netre. Ott viszont sajnos nagyon csúnya beszólásokat is kapott, ezek viszont nem feltétlenül izgatják.

„Először nagyon mérges voltam, de ma már nem figyelek ezekre a kommentekre. Sőt, ki is törlöm őket” – mondta Kimmy, aki tinédzserként alig volt több 60 kilónál, akkoriban azonban sokszor éheztette magát és étkezési zavarai is voltak. Olyankor napokig nem evett semmit, vagy bezabált és meghánytatta magát. Utóbbit családja elől is titkolta, egyedül későbbi férjének árulta csak el. Ez csak akkor változott meg, amikor teherbe esett, és tudta, hogy jobban oda kell figyelnie magára.

Címkék: mozgás plus-size rústánc sport trollok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Kollagén és hyaluronsav – bőrünk barátai (x)

Kollagén és hyaluronsav – bőrünk barátai (x)

Te tudod, hogy mi a szerepük? Bőrünk megfelelő állagáért felelősek. A kollagén alapú vázelemek, az elasztin, a hyaluronsav és az általa megkötött vízmennyiség együttesen dolgoznak a szép és feszes bőrért, de kevesen tudják, hogy az egészséges ízületeinket is nekik köszönhetjük.