2018.08.23.@ 07.08

„11 évesen tudtam meg, hogy soha nem lehet gyerekem”

Ez a nő még kislány volt, amikor egy szörnyű betegség miatt eltávolították a méhét, majd közölték vele, soha nem lehet anyuka. Ismerd meg a sztoriját, mert nagyon inspiráló!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„11 évesen tudtam meg, hogy soha nem lehet gyerekem”

A legtöbb 11 éves talán nem tudja, mit jelent az a kifejezés, hogy meddő, a most 46 éves Caroline Bailey-vel azonban ennyi idősen közölték, hogy soha nem lehet gyereke. Kislánykorában ugyanis egy életveszélyes, bakteriális fertőzést kapott, miután meg kellett operálni a vakbelét. A fertőzés érintette a jobb petefészkét és a méhét is. Hogy megmentsék az életét, az orvosok úgy döntöttek, eltávolítják a méhét.

„11 évesen tudtam meg, hogy soha nem lehet gyerekem. Az orvos azt mondta, szeretkezni mindig képes leszek, de nem lehet majd saját gyerekem. Kicsi voltam még, de azért értettem, hogy értette. Nem igazán tudtam még, hogy működik a szex, de valahogy tudtam, soha nem lehet belőlem anya…” – mesélte egy amerikai lapnak a nő, akinek itt nem ért véget a sztorija.

Ezzel még nem lett vége a bajoknak, 20 éves korában ugyanis egy ciszta miatt a megmaradt petefészkét is el kellett távolítani, így gyakorlatilag akkor kezdte a menopauzát, amikor egyetemre járt. Ekkor kőkemény hormonterápiát kapott.

Barátnőinek sorra gyereke lett, amit Caroline nehezen viselt. Emiatt inkább a tanulásba, majd a munkába temetkezett. Ezután megismerte Bruce-t, akihez feleségül ment, és akivel végül amellett döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy gyereket. 2006-ban egy újszülött kisfiút vettek magukhoz, majd két évvel később egy 11 éves kislányt. Később még egy kislányt, majd egy most 6 éves kisfiút is adoptáltak, így Caroline végre teljesnek érezheti magát.

A vele készült interjúban azt mondta, hogy már semmire sem cserélné el ezt az életet, bármennyire is kemény volt úgy felnőni, hogy tudta, soha nem lehet saját gyereke. Szerinte ezzel rengeteget tanult és edződött.

Címkék: betegség caroline bailey hiszterektómia hormonterápia meddőség sztori vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

8 jel, hogy gluténérzékeny vagy

Veszélyes öregedésgátló módszer terjed

Gondolkoztál már azon, hogy pár celeb miért néz ki sokkal fiatalabbnak a koránál? A válasz egy illegális módszerben rejlik...

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Képzeld, semmi mást nem fogyasztott ezen kívül. De vajon érdemes követni a példáját?

Töltsd ki a Cosmo nagy napozás-kérdőívét és nyerj!

Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan készülsz a strandszezonra fényvédelem-fronton. Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!