2018.10.02.@ 12.10

Kiderült: Ilyen a tökéletes vagina

A svájci kutatók több mint hatszáz nőt vizsgáltak meg, és meglepő dolgot derítettek ki a hüvellyel kapcsolatban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült: Ilyen a tökéletes vagina

Veled előfordult már, hogy kicsinek vagy nagynak láttad a cicidet, és ezért még az is megfordult a fejedben, hogy kés alá feküdj? És arra gondoltál már, hogy milyen jó lenne, ha egy picivel másabb lennél odalent? Képzeld, évente sok százan döntenek úgy, hogy a szeméremajkaikat vagy akár a csiklójukat plasztikáztatják, mert úgy érzik, nem eléggé “szépek” ezen az érzékeny területen.

Svájci kutatók az intim korrekciós műtétek népszerűségének okát keresve döntöttek úgy, hogy minden eddiginél nagyobb felmérést indítanak arról, vajon létezik-e normális, átlagos hüvely, csikló és szeméremajak. Arra keresték a választ, vajon van-e értelme egyáltalán átlagos méretekről beszélni.

Összesen 650 – 15 és 84 év közötti – nő adatait gyűjtötték össze, és megmérték a résztvevők kis- és nagyajkait, hüvelynyílásukat és a gát kiterjedését is. Mit gondolsz, mi jött ki?

Nos, a felmérést végzők az eredményeket összesítve arra jutottak, hogy a kisajkak mérete 5 millimétertől egészen 100 milliméterig terjedt, a csikló szélessége pedig 1-22 milliméteres eredményeket mutatott. A kutatók szerint tehát minden kategóriában óriási különbségek mutathatók ki, és a nagy eltérések miatt felesleges is lenne átlagos csiklóról vagy szeméremajkakról beszélni.

Címkék: plasztika vagina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ez a tökéletes bugyi a popsid formája alapján

Ez a tökéletes bugyi a popsid formája alapján

Segítünk megtalálni az új kedvenc alsód!

Rettegtem az epilálástól, de kipróbáltam: ez lett a vége

Szerkesztőnk, Bianka megtalálta a beauty szettet, ami tökéletesen felkészíti a nyárra anélkül, hogy be kellene csekkolnia a kozmetikushoz. Ismerd meg a Braun menő eszközeit te is!