2018.10.29.@ 17.10

Túl sokat szoláriumozott, borzalmas dolog történt

Csak egy kis barnaságra vágyott, mégis túlzásba vitte, aminek az lett a következménye, hogy egy borzalmas lyuk tátong most az arcán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Túl sokat szoláriumozott, borzalmas dolog történt

A most 34 éves Carrie Doles imád napozni, és minden nyaraláson órákig feküdt kint, annak ellenére, hogy nem használt naptejet. Szerinte ez ugyanis időpazarlás és ezzel csak az idősebbeknek kell ilyenekkel foglalkozniuk. Hamarosan szoláriumba is el kezdett járni, és négy és fél éven át, minden nap befeküdt pár percre.

8 évvel ezelőtt egy fura kis seb jelent meg Carri halántékán. Bár a varr a sebről folyton leesett, később újra és újra megjelent a kis piros folt. A megjelenése után fél évvel, a nő érezte, hogy valami nincs rendben, ezért úgy döntött, bőrgyógyászhoz fordul, aki közölte vele, hogy rákja van. Az doktora elmondta neki, hogy a rengeteg szolárium, és naptej nélküli napozás biztosan közrejátszottak a rák kialakulásában, és meg kell operálni. Bár a műtét sikeres volt, sajnos pár évvel később újra kialakult nála a betegség, ráadásul ugyanazon a helyen.

A második műtét után Carrie halántékán egy óriási lyuk tátongott és egy plasztikai sebészre várt a feladat, hogy eltüntesse a csúnya sebhelyet. A dokinak azonban nem volt könnyű dolga, ugyanis az idegek nem működtek a frissen műtött seben. Végül sikerült neki összeölteni, azonban még fél évig Carrie bal felső része le lesz bénulva.

A nőnek azóta már több műtéte is volt, de még mindig nem épült fel teljesen.A bal szemem ma is folyton könnyezik, és nem tudom mozgatni a szemöldökömet. A műtéti terület nagyon érzékeny, a legkisebb érintése is fáj. Újabban pedig gyakran gyötör fejfájás, mintha villám csapna a halántékomba” – mesélte a nő. Ezután a történet után, te is mindig használsz majd napolajat, ugye?

Címkék: nap napozás rák szoli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.