„Ez életem legrosszabb netes rendelése”

Egy lány fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy nem árt óvatosnak lenni az interneten árult dolgokkal kapcsolatban.

Biztosan találkoztál már elszúrt netes rendelésekkel, ám mindig előfordulnak újabb és újabb bakik. Nem olyan régen például arról írtunk, hogy egy lány a Pretty Little Thing oldaláról rendelt egy felsőt magának, amit teljesen elszabtak, így kilógtak a mellei.

Egy nagyon hasonló eset történt most is: Ashley Nicole Teran szintén erről a weboldalról próbált magának egy szexi ruhát beszerezni, ám miután megérkezett a cucc és felpróbálta, rájött, hogy egyáltalán nem azt kapta, amire számított.

Az eredeti így néz ki:

Nicole ezt kapta helyette:

A lány több, mint két hetet várt arra, hogy megérkezzen a ruci, és miután ledöbbent attól, amit kapott, azonnal kiposztolta Twitterre, hogy megóvjon másokat attól, hogy ebbe a hibába essenek. A fotóhoz pedig ezt írta: „Ez életem legrosszabb netes rendelése. Soha nem veszek innen több ruhát.”

Úgy tűnik, hogy elég gyakori eset, hogy ezen az oldalon vásárlók olyan ruhát kapnak végül kézhez, amit egyáltalán nem lehet hordani. Ugyanis rengeteg komment érkezett a csaj posztja alá. Az egyik hozzászóló például ezt írta: „Még mindig nem hiszem el. Sosem volt velük gondom, de a méretezés néha nagyon félremegy.” Mások próbálták elviccelni a dolgot: „Úgy tűnik, az életben minden a nézőponton múlik, a ruhád így már egy fehérnemű.”

A Pretty Little Thing szóvivője szerint a bolt felajánlotta Nicolenak, hogy visszafizetik a ruha árát. Lehet, hogy inkább érdemes lenne kivizsgálni, hogy miért van ilyen sokszor gond a méretezéssel…

Még több

Body