Meghan hercegnét nagyon zavarják a szabályok

Egyre nehezebben bírja, hogy minden lépését ellenőrzik.

Meghan hercegnét nagyon zavarják a szabályok

Harry herceg feleségének, Meghannak nincs könnyű dolga a királyi család előírásainak betartásával. Egy olyan helyre házasodott be, ahol már évszázadok óta létező tradíciók mentén élik a családtagok az életüket. Az exszínésznő persze nem ilyen környezetből jött, ezért nehéz minden szabályt észben tartania, főleg hogy minden mozdulatát figyeli nemcsak a palota, de még az egész világ is.

A hercegnét nagyon frusztrálja, hogy sokszor nemet mondanak neki, arról nem is beszélve, hogy rengetegszer szegett már meg royal szabályokat. Ezért Meghan tervei között szerepel egyébként, hogy változásokat hozzon az előírások és a szigorú szabályok terén, de ez nyilván nehezebb, mint elsőre tűnik.

Az amerikai People magazin egy forrása a következőket mondta a dologgal kapcsolatban: „A palota egy varázslatos hely, de egy olyan hely is, ahol mindig csak azt hallod, hogy ’nem, nem, nem’. A legnehezebb munka a royal családban Meghan ambícióit követni és megvalósítani. Ideges lesz, ha azt mondják neki, hogy valamit nem tehet meg.” A forrás azt is hozzátette, hogy a palotában dolgozók nincsenek hozzászokva a szókimondó amerikai mentalitáshoz. Úgy tűnik, Meghannak még mindig nem sikerült teljesen beilleszkednie. Talán nem is fog, hiszen a forrás szerint a hercegné nagy változásokat akar majd bevezetni.

Még több

Body