Az idei év legsokkolóbb plasztikái

Sajnos idén is voltak olyanok, akik túlzásba vitték a plasztikát. Most összegyűjtöttük neked a legdurvábbakat!

Az idei év legsokkolóbb plasztikái

A legborzalmasabb történet

Sajnos egy magyar lány is felkerült az idei listára. Bár ő nem szeretett volna 36 kilós ciciket, egy kísérletnek köszönhetően mégis ekkorára duzzadtak a mellei, amik miatt most napi 3-4 liter folyadékot szívnak le minden nap belőlük.

36 kilós mellei vannak ennek a magyar lánynak

Drága Marilyn

Egy srác, Cyril Roux úgy döntött, hogy az egyik legnagyobb ikonra, Marilyn Monroe-ra műtteti magát. Ennek érdekében már több mint 1,8 milliónak megfelelő összeget költött magára, ami főként botox kezeléseket és ajakfeltöltést tartalmaz.

Marilyn Monroe-vá operáltatná magát ez a srác

Szögletes cicik

Yulia Debbagkh egyáltalán nem szeretett volna óriási melleket, hogy az összes kebelcsodát legyőzze, simán csak normál méretű ciciket akart. A szilikon töltőanyaga azonban kör alak helyett szögletessé vált. Szerencsére azóta Yulia már megcsináltatta őket és ezúttal teljesen elégedett lett az eredménnyel.

Durván elrontották ennek a lánynak a mellplasztikáját

Kéket szeretnék!

Nem sokan vállalják be a szemplasztikát, aminek során átszínezik a szemet, de Nadinne Bruna mégis megtette. A dolognak pedig borzalmas következményei lettek, hiszen bár gyönyörű óceán színű szemi lettek, de a bal szeme, 50 százalékos, a jobb 80 százalékos károsodást szenvedett.

Kék szemeket szeretett volna, borzalmas dolog történt

A lengyel Élő Barbie

Anella An már a sokadik lány, aki úgy szeretne kinézni, mint a híres baba, azonban talán az ő külsője sikeredett a legmeghökkentőbbre! Anella minden álma egyébként, hogy bekerüljön egyszer bekerüljön nyuszis magazinban, addig azonban míg ez meg nem történik építészként dolgozik.

Brutálisan néz ki az új élő Barbie

Még több

Body