A fotó, ami után sosem állsz mérlegre

Minden reggel csekkolod a súlyodat, mikor fogyókúrázol? Pedig hidd el, teljesen feleslegesen bosszantod fel magad a számokkal. Most eláruljuk, miért érdemes búcsút mondanod a mérlegednek!

Kész van már az újévi fogadalomlistád? Ha igen, fogadni mernénk, hogy Bridget Jones-hoz hasonlóan nálad is első helyeken szerepel, hogy ledobj néhány kilót. A motiváció és az elszántság mellett sok apró trükk van, ami segíthet abban, hogy be is tarthasd az ígéretedet, hiszen rengeteg tipikus hiba van, amit a fogyókúrázók elkövethetnek. Ezek közé tartozik például az is, ha reggel első dolgod, hogy ellenőrizd a súlyod. Egy ausztrál diéta specialista szerint a legjobb, ha végleg megszabadulsz a mérlegedtől, mert ezek a számok csak hazudnak neked!

Most biztosan sokkolt téged ez a kijelentés, hiszen eddig kilókban követted nyomon a változást, Leanne Ward viszont egy elképesztő fényképpel be is bizonyította állítását.

A nő fotósorozatán egyértelműen látszik, hogy a mérleg szerint 18 óra alatt akár 2 kilót is képes ingadozni az ember súlya, ami valljuk be, eléggé lehangoló – főleg ha egyébként éppen keményen diétázol.

Annak érdekében, hogy ne veszítsd el pár hét alatt a motivációdat és ne ess teljes fogyókúra kétségbe, Leanne egy sokkal menőbb alternatívát talált ki az egészséged mérésére: hiszen a kitűzött „tökéletes súly” pont olyan mágikus dolog, mint egy unikornis!

Hogyan működik tehát Leanne Ward módszere?

  1. Próbáld ki a testösszetétel-mérést, hogy megtudd mekkora a BMI (testtömeg-index) értéked.
  2. Szerezz be egy szexi szűk farmert, inkább ez legyen a mérce!
  3. Folyamatosan készíts magadról fotókat, így nyomon követheted a tested átalakulását.
  4. A súlyod helyett az energia és a stressz szintedet mérd – és nézd meg, mennyivel boldogabb vagy így!

„Az egészséges életmód nem kalóriaszámlálgatást, túlzásba vitt edzéseket, vagy a súlyod napi szintű méregetését jelenti” – mondta a diéta guru. „Mindenkinél mást jelent az egészséges test, az a célom, hogy megtanítsam az embereket – főleg a nőket – arra, hogy szeressék, táplálják és mozgassák a testüket!”

Leanne hisz benne, hogyha egészséges és tápláló ételeket veszel magadhoz, akkor a tested elárulja majd neked, hogy mikor ettél eleget.

Reméljük ezek után te is jó messzire elpakoltad a mérlegedet és a kalóriatáblázataidat…

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body