2019.01.15.@ 05.01

Halálra akarja enni magát a 317 kilós férfi

Nem tesz semmit azért, hogy változtasson az életmódján.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Casey King, a több, mint 300 kilós amerikai férfi megjósolta, hogy halálra fogja magát enni, ha továbbra sem iktatja be a sportot a napi rutinjába. A 34 éves Casey körülbelül délben kel, majd videojátékokkal játszik és felváltva tévézik. Mindezt meztelenül teszi, mert Georgiában, ahol lakik rettentő meleg van, és a ruhák viselése nagyon kellemetlen számára.

„Valószínűleg halálra fogom magam enni” – mondja Casey a TLC egyik műsorban. „Itt ülök egész nap meztelenül, szabadon és senki nem zavar” – folytatja. A férfi a netes játékokba menekült, mert állítása szerint ott mindenki elfogadja olyannak, amilyen, hiszen senki nem látja, hogyan néz ki valójában: „Itt az a Casey lehetek, aki akarok, senki nem ítélkezik a súlyom miatt.”

A túlsúlyos férfi sosem gondolta volna, hogy 34 évesen még az apjával fog élni, munkanélküli lesz, nem lesz pénze és egész nap csak enni és játszani fog. Amikor Casey az egyre nagyobb méretei miatt kilépett a munkahelyéről, az anyja nem hagyta, hogy nála lakjon, ezért költözött végül édesapjához. „Ezek után az egyetlen, ami boldoggá tett, az az evés volt. Úgy kezdtünk enni, mint a királyok. De a rossz értelemben. Pizza, csirke, japán kaja, gyorskaja” – összegezte a férfi, hogyan kezdődött a története.

Ami még durvább, Casey elmesélte, hogy többször beszorult már a zuhanyba. Sőt, egyszer kilenc órán keresztül várt, mert nem tudott szólni az apjának, hogy segítsen rajta. A férfi azóta kint, a teraszon fürdik egy hatalmas fém kádban. Az édesapja elmondása szerint nem kellene neki segítenie, hogy rávegye az aktív életmódra, de nem képes elengedni a fia kezét. Nagyon durva Casey sztorija, szerinted képes lesz valaha megváltozni? 

Címkék: 317 kiló aktív életmód betegség egészség életmód fogyás túlsúly

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!