2019.01.22.@ 19.01

Élő Ken undorító fotót posztolt plasztikai műtétéről

Figyelem! Tényleg nagyon gusztustalan, úgyhogy csak erős idegzetűeknek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élő Ken undorító fotót posztolt plasztikai műtétéről

Rodrigo Alves, azaz Élő Kenről legutóbb azt a hírt olvashattad, hogy teljesen átoperáltatja az arcát, mivel a reptéri kamerák sem ismerik fel. Akkor Iránba tervezett utazni, ahol a „babagyárként” ismert kórházban a 69. műtétjén is túlesett volna.

Élő Ken, aki két évvel ezelőtt még azt bizonygatta, hogy többet nem fekszik kés alá, most ismét ellátogatott egy plasztikai sebészhez, viszont nagyon nem azt kapta, amire vállalkozott. Eredetileg arcemelő és ajakfeltöltő műtéte lett volna, de amikor az orvosok megvizsgálták az arcának csúfolt valamit a fején, borzalmas dolgot fedeztek fel. Képzeld, egy hatalmas daganatot találtak a 35 éves műtétfüggő pasi bőre alatt! Ezt 200 szál cérna okozta, amit eltávolítottak a sebészek 5 cm bőrrel együtt.

Rodrigo szerint ez még egy korábbi műtét maradványa. Ennek során magától feloldódó cérnákat tesznek a bőrbe ilyen pókháló formában, amivel feszesítik az arcot azáltal, hogy stimulálják a kollagén termelést. Élő Ken a brit Metro magazinnak meglepő észszerűséggel azt nyilatkozta, „senkinek sem ajánlom ezt a beavatkozást”.

Ennek ellenére a plasztikszörny máris az újabb műtétre készül. Pihenni sem nagyon lesz ideje, mivel már hétfőn kés alá fekszik többek között a tizenegyedik orrműtéte alkalmából.

„Végre kicserélik az áll implantátumomat gyémánt alakúra, amitől kisebbnek fog tűnni az arcom. És a 11. orrműtétemre is sor kerül, ehhez a bordámból vesznek majd ki egy porcot. Az orrspecialistám, Dr Shahriar Ilkhani megígérte, hogy végre tudok majd levegőt venni az orromon keresztül, és csak az orron lévő bőr sejtjeinek elhalása az egyetlen kockázat.” Tökre nem para, igazad van, Ken! Végül is ha a sejtelhalás és a légzés között kell választani…

Rodrigo azért végül beismerte, hogy kicsit félt és ideges volt, hogy újabb beavatkozást hajtanak végre rajta, de azt mondja, hogy „ez olyasvalami, amit muszáj megtennem. Szörnyű orrhangon beszélni, főleg a tévéképernyőn, mivel sokszor már nem is értik az emberek, amit mondok. Az orrhang az éneklésben sem segít, de ha megvan a műtét, rögtön visszatérek a stúdióba, hogy az Eurovíziós dalomon dolgozzak.” Élő Ken ugyanis San Marinót akarja képviselni a következő Eurovíziós Dalfesztiválon.

Most pedig, hogy nyugodtan végig tudtad olvasni a cikket, lejjebb görgetve csekkolhatod a felkavaró képeket is:

Címkék: élő ken képek plasztika rodrigo alves undorito

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?