Két hét alatt 5 kilót fogyhatsz a színválogatós diétával

A te újévi fogadalomlistádon is szerepel a fogyás? Akkor csekkold a legújabb őrületet, amivel könnyen megszabadulhatsz a felesleges kilóidtól!

Két hét alatt 5 kilót fogyhatsz a színválogatós diétával

Már januárban kiderült, hogy a mediterrán étrend lesz 2019 legmenőbb diétája, de most nagyon úgy tűnik, hogy egy egy órási kihívója akadt a népszerű fogyókúrának!

Az új módszert Janet Thomson találta ki, aki azt mondja, az élelmiszerek szín szerinti csoportosításával egyszerűen búcsút mondhatsz a plusz kilóknak, miközben helyreáll az egészség a beleidben és még a letargiától is megszabadulhatsz!

Hogyan is működik ez a csoda-diéta?

A fogyókúra guru színkódos kategóriák alá sorolta a menüdet: zöldek lettek a gyümölcsök, a babok, a hüvelyesek és természetesen a zöldségek, rózsaszínnel jelölte a keményítő tartalmú élelmiszereket, kékkel a zsírokat és fehérjéket, a piros pedig a tápérték nélküli kajákra került.

Bonyolultnak hangzik? Pedig hidd el, nagyon könnyű, pontosan olyan, mintha azt számolnád, hányszor ettél egy nap. Segítünk egy kicsit, íme a tökéletes étkezési-képlet: maximum nyolcat zöldből, hármat rózsaszínből, egy adag kéket minden étkezéshez és csak semmi piros, kivéve, ha csalni szeretnél el picit! Ugye így már sokkal egyszerűbb?

És képzeld, a diéta követői azt mesélik, hogy akár 5 kilót is le tudtak dobni magukról mindössze két hét alatt ezzel a csoda-módszerrel!

via GIPHY

Na, készíted már a szivárvány színű bevásárlólistádat?

Még több

Body