Íme, a legújabb élő Barbie

A 19 éves csajszi 8000 fontot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy mesebeli lény.

Íme, a legújabb élő Barbie

Az utóbbi években rengeteg élő Barbie-val találkozhattál már, akik képesek rendszeresen kés alá feküdni, csak azért, hogy úgy nézzenek ki, mint gyerekkorunk ikonikus babája.

Most egy angol tinilány döntött úgy, hogy totálisan megváltoztatja a külsejét. A 19 éves csajszi 8000 fontot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő Barbie baba!

Krista Magica elárulta, hogy egyáltalán nem sajnálta a pénzt az átalakulására, mert, úgy érzi, így az emberek már felnéznek rá és ezzel felturbózta az önbizalmát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krista Magica (@kirumagica) által megosztott bejegyzés, Nov 6., 2018, időpont: 9:04 (PST időzóna szerint)

Az elmúlt két évben óriási változásokon ment keresztül: reggelente két órát tölt azzal, hogy Lolitás-külsőt varázsoljon a tükör előtt. Porcelánfehér arcot fest magának, és a haja is pink színű lett. A még átütőbb külsőből persze a manófülek sem hiányozhatnak, és általában három réteg műszempillát visel. A japán animesorozatok ihlették a ruháit, amiket egyébként ő maga készíti, kiegészítőnek pedig platformos cipellőket és csillogó koronát választ.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krista Magica (@kirumagica) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2018, időpont: 10:24 (PST időzóna szerint)

A csajszi úgy jellemzi magát, mint egy cuki varázslatos kis szörnybabát, aki az űrből érkezett.
„Az utcán gyakran megállítanak, hogy közös fotót készítsenek velem, és soha nem kapok negatív kommenteket. Sőt, inkább olyan üziket írnak, hogy inspirálom őket. Ez nagyon aranyos. Nemcsak aranyos, csodálatos. Boldoggá tesz, ha cuki dolgokkal veszem magam körbe. Korábban sokat szorongtam, nem akartam kilépni az utcára, de amióta külsőt váltottam sokkal magabiztosabb vagyok.”

Krista mindig is odáig volt a japán divatért, és az anime stílusú ruhadarabokért. „Korábban az emo fan rajongtam, aztán rájöttem, hogy ez a japán vonal sokkal színesebb és annyira más. Ezért 17 évesen pink hajra váltottam, aztán ennél is tovább mentem, és az egész gardróbomat lecseréltem pasztellrózsaszínű ruhákra.”
Sőt, hogy még ennél is extrább legyen a imidzse, a lány öt parókát is beszerzett, és elindította a saját ruha- és ékszermárkáját is, a Planet Magica-t!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krista Magica (@kirumagica) által megosztott bejegyzés, Ápr 13., 2018, időpont: 5:13 (PDT időzóna szerint)

Te mit szólsz a legújabb élő Barbie-hoz?

Még több

Body