Így néz ki egy férfi szakállbeültetés után

A reality-sztár milliókat költött arra, hogy végre szőrös legyen az arca. Szerinted megérte?

Így néz ki egy férfi szakállbeültetés után

A TOWIE című brit tévés reality egyik szereplője, Bobby Norris 9 ezer fontot, vagyis több mint 3 millió forintot költött arra, hogy végre szakálla legyen. A férfi azért vállalkozott a beültetésre, mert eddig gyakorlatilag egyáltalán nem nőtt szőr az arcán, és úgy érezte, a szakálltól nagyobb lesz az önbizalma.

Bár Bobby látszólag ugyanannyira szereti a kozmetikai és plasztikai beavatkozásokat, mint az élő Ken baba, vagyis Rodrigo Alves – az ő külseje még közel sem annyira természetellenes. A 32 éves reality-sztár a múlt héten mutatta meg nyilvánosan is új külsejét egy díjátadón, amihez viszonylag sokat kellett szenvednie – egy ilyen szakállbeültetés ugyanis egyáltalán nem egyszerű dolog.

A hosszas beavatkozás alatt legalább 2000 hajhagymát ültettek be Bobby arcába, a férfi által megrajzolt vonalon belülre. Azt ugyanis ő határozhatta meg, hogy szakálla később hogyan, és mely területeken nőjön. Először próbát tettek az állán, hogy miként reagál a beültetésre, amivel szerencsére minden rendben volt. A hajhagymákat egyébként a tarkójáról ültették át az arcára, de az sajnos nem derült ki, hogy ez később mennyire befolyásolja a hajnövekedést azon a területen.

Bobby a Sunnak adott interjújában kiemelte, hogy ezen a beavatkozáson kívül csak egy orrműtétje volt, az is orrsövényferdülése miatt, de ezt kevesen hiszik el, hiszen a srácnak olyan ajkai vannak, amit még Kylie Jenner is megirigyelne (bár a reality-sztár szerint ez csak azért van, mert bedagadt a szája).

Persze nem is fontos, hogy milyen műtétei voltak korábban a srácnak – a lényeg az, hogy most jól érzi magát a bőrében, és valóra vált, amit szeretett volna – végre ott díszeleg a szőr az arcán!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

All you can change is yourself, but sometimes that changes everything.. 🖤

Bobby Norris (@bobbycnorris) által megosztott bejegyzés, Jan 24., 2019, időpont: 1:42 (PST időzóna szerint)

Még több

Body