28 kiló volt az anorexiás lány, egy kocka csoki mentette meg

Mostanra egy gyönyörű és egészséges nő lett belőle! Csekkold le a sztoriját!

28 kiló volt az anorexiás lány, egy kocka csoki mentette meg

Egy fiatal angol lány, Annie Windley súlyosan anorexiás volt, legsoványabb állapotában mindössze 28 kilót mutatott alatta a mérleg. A csajszi saját bevallása szerint 5 éven keresztül napi egy pirítóson, némi lekváron és egy kis sonkán élt, semmi mást nem evett. A 21 éves Annie az elmúlt években öt alkalommal került kórházba, mindannyiszor majdnem meghalt, alig tudták az orvosok megmenteni az életét.

Csodával határos módon azonban mostanra sikerült legyőznie a szörnyű betegséget, méghozzá azért, mert egy este megkívánt egy kocka csokoládét. Amikor látta, hogy nem hízott meg ettől a kevés édességtől, csökkent benne az anorexiásokra jellemző erős félelem a plusz kilóktól. Ezután egyre egészségesebben táplálkozott, a legutóbbi méréskor már 45 kiló volt a súlya.

Elmondása szerint a problémái 15 éves korában kezdődtek, először csak a kalóriákat számolta az étkezések előtt. Annyira szeretett volna vékony maradni, hogy egy idő után semmilyen szénhidrátot, húst, tejterméket nem evett.

„Tudom, mások számára nevetségesen hangzik, de amikor egy szobában maradtam egy tál lasagne-val, konkrétan levert a víz és remegtem. Úgy éreztem, nem tudok az adott szobában maradni. (…) Olyan kicsi voltam, hogy a dokik figyelmeztettek, bármikor szívrohamom lehet. Nem tudtam felállni úgy, hogy ne szédüljek el” – mesélte egy lapnak a lány, majd folytatta.

„Régebben nagyon aktív voltam, sokat sportoltam, aztán egy idő után annyit fogytam, hogy már nem volt energiám folytatni. (…) Amikor diétázni kezdtem, eleinte sok dicséretet kaptam és többen mondták, tartsak ki, meg lesz az eredménye. (…) Valahányszor pedig otthoni problémáink voltak anyuval és apuval, még többet fogytam. A nagypapám volt az egyik, aki támogatott, azt mondta a kórházban, egyek csoki tortát és már ki is jöhetek” – mondta Annie, aki soha nem volt olyan jó formában, mint most, igazi egészséges bombanő lett belőle.

Még több

Body