Nem hiszed el, hány éves ez a nő a képen!

Nem, nem annyi. Idősebb!

A kép bal oldalán látható Jeanette Hall egész életében fitnesz és taekwondo edző volt. Elképesztően erős, vékony és még a hasa is kockás. De nem, Jeanette nem a mellette álló Tiffiny nővére. Az anyukája! Most pedig kapaszkodj meg: 61 éves.

Jeanette az angol Daily Mail magazinnak elárulta, hogy mégis milyen edzéssel és diétával néz ki ilyen jól.

A mindennapi rutint, ahogy mindenki más, a taekwondo edző is egy bögre kávéval indítja. Az eszpresszóját követően pedig úgynevezett olajrágást végez kókuszolajjal. A nap mint nap folytatott olajrágás az egyik legjobb szájhigiéniás módszer az orvosok szerint, és csak annyi a teendő, hogy 10 percig olajat öblögetsz, majd kiköpöd.

„Ezután valamilyen testmozgást csinálok. Mindegy, hogy ez harcművészet, TIFFXO edzés, vagy csak egy séta, a lényeg, hogy reggel 7 előtt meglegyen, és le legyen róla a gond.”

A reggelije általában otthon elkészített epres-tejszínes smoothie, ebédre pedig répás, babos, humuszos, rukkolás wrapot eszik„Valamikor a délután folyamán nassolok egy kis mézes-szezámos csicseriborsót az asztalomnál, és talán elrágcsálok egy darab gyümit vagy édesgyökeret. Vacsorára pedig valamilyen halas kaját csinálok édes burgonyával. Lezárásként pedig görög joghurtot és bogyós gyümiket eszem.

Jeanette azt mondja, nem tilt ki semmilyen kaját az étrendjéből, egyszerűen csak a mennyiségekre fókuszál. Szerinte nyugodtan élvezheted az evést, csak az legyen egyensúlyban az edzéssel. 

Nagyon könnyűnek hangzik, de nyilván tök nehéz mindezt betartani. Örülnél, ha 61 évesen te is így néznél ki, nem?

Még több

Body