2019.03.12.@ 12.03

Ezt az edzést követte Brie Larson a Marvel Kapitány alatt

Nem véletlenül néz ki ilyen jól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt az edzést követte Brie Larson a Marvel Kapitány alatt

Brie Larson a legjobb választás volt Marvel Kapitány szerepére! Irtó lazán játszott végig, vicces, ráadásul irtó csini is. Elképesztően ügyesen ment neki a verekedés is, és a képein is látszik, mennyire erős! Szóval egyértelmű, hogy nem aprózta el a felkészülést, és elég durván edzett a szerepre.

De mit is csinált pontosan? Az edzője, Jason Walsh először is elküldte egy dietetikushoz. „A felkészülés első szakaszában minden kliensemet összekötöm egy jó barátommal, aki megnézi a vérképét. Ezáltal pedig meg tudjuk állapítani, hogy milyen étrendet és edzéstervet állítsunk össze.” A cél először az volt, hogy a testzsír százalékot csökkentsék. Ez hamar megvolt, mivel Brie eleve elég vékony. Aztán növelték a kalóriabevitelt, hogy legyen energiája az edzésekhez.

Jason szerint „az alacsony testzsír százalék segít a tápanyag elválasztásban, ezért a test hatékonyabban dolgozza fel a szénhidrátokat.” Éppen ezért Brie szinte azt ehetett, amit akart, sőt az edzője még bátorította is a szénhidrátok fogyasztására.

A helyes étkezés után jöhet az edzés! De képzeld, először még csak nem is a Marvel Kapitányra, hanem a Bosszúállók: Végjátékra kellett felkészülniük. Az áprilisban érkező film forgatása előtt három hónapig alap edzéseket tartottak, hogy Brie „megtanulja koordinálni a testét és általános erőre tegyen szert.” 

Az alapozás után Jason és Brie napi kétszer edzettek három héten keresztül. Erősödnie kellett és a harcjelenetek koreográfiáját is meg kellett tanulnia. Mivel utóbbit is elkezdte csinálni, Brie „már csak” egy héten négy napot edzett Jasonnel. A 90 perces edzések után pihizett egy kicsit, aztán meg ment megtanulni verekedni.

Három hónap után a színészcsajszi elkezdte a Bosszúállók: Végjáték forgatását, ami alatt csak szinten tartó tréningeken vett részt. A film utolsó jelenete után ismét volt három hónapja Brie-nek és Jasonnek a non-stop erősítésre. Ezt pedig ki is használták. 

„Úgy éreztem, hogy ha olyan erőssé tudom tenni Brie-t, amennyire csak lehetséges, ő pedig megérzi az ezzel járó önbizalmat, képzeld, milyen hatással lesz ez a karakterére!” – mondta Jason.

Láttad már a Marvel Kapitányt? Szerinted meglátszik a sok edzés?

Címkék: brie larson captain marvel edzés felkészülés marvel kapitány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Mostanában sokszor álmodsz szexszel? Ez lehet az oka!

7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

A csajok a Buzzfeeddel osztották meg névtelenül a tudásukat, hogy te is tutira minden szükséges infó birtokában lehess!

5 hatásos gyakorlat, ha a derekad a gyengéd

Garantáltan imádni fogod a végeredményt!

A videó, ami után minden nő jobban érzi magát

Hatalmasat ment a TikTokon, és nem is csoda!

Minden, amit tudnod kell a karácsonyi pluszkilókról

Van egy rossz hírünk: ilyenkor még az edzés sem segít.