2019.03.12.@ 12.03

Ezt az edzést követte Brie Larson a Marvel Kapitány alatt

Nem véletlenül néz ki ilyen jól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt az edzést követte Brie Larson a Marvel Kapitány alatt

Brie Larson a legjobb választás volt Marvel Kapitány szerepére! Irtó lazán játszott végig, vicces, ráadásul irtó csini is. Elképesztően ügyesen ment neki a verekedés is, és a képein is látszik, mennyire erős! Szóval egyértelmű, hogy nem aprózta el a felkészülést, és elég durván edzett a szerepre.

De mit is csinált pontosan? Az edzője, Jason Walsh először is elküldte egy dietetikushoz. „A felkészülés első szakaszában minden kliensemet összekötöm egy jó barátommal, aki megnézi a vérképét. Ezáltal pedig meg tudjuk állapítani, hogy milyen étrendet és edzéstervet állítsunk össze.” A cél először az volt, hogy a testzsír százalékot csökkentsék. Ez hamar megvolt, mivel Brie eleve elég vékony. Aztán növelték a kalóriabevitelt, hogy legyen energiája az edzésekhez.

Jason szerint „az alacsony testzsír százalék segít a tápanyag elválasztásban, ezért a test hatékonyabban dolgozza fel a szénhidrátokat.” Éppen ezért Brie szinte azt ehetett, amit akart, sőt az edzője még bátorította is a szénhidrátok fogyasztására.

A helyes étkezés után jöhet az edzés! De képzeld, először még csak nem is a Marvel Kapitányra, hanem a Bosszúállók: Végjátékra kellett felkészülniük. Az áprilisban érkező film forgatása előtt három hónapig alap edzéseket tartottak, hogy Brie „megtanulja koordinálni a testét és általános erőre tegyen szert.” 

Az alapozás után Jason és Brie napi kétszer edzettek három héten keresztül. Erősödnie kellett és a harcjelenetek koreográfiáját is meg kellett tanulnia. Mivel utóbbit is elkezdte csinálni, Brie „már csak” egy héten négy napot edzett Jasonnel. A 90 perces edzések után pihizett egy kicsit, aztán meg ment megtanulni verekedni.

Három hónap után a színészcsajszi elkezdte a Bosszúállók: Végjáték forgatását, ami alatt csak szinten tartó tréningeken vett részt. A film utolsó jelenete után ismét volt három hónapja Brie-nek és Jasonnek a non-stop erősítésre. Ezt pedig ki is használták. 

„Úgy éreztem, hogy ha olyan erőssé tudom tenni Brie-t, amennyire csak lehetséges, ő pedig megérzi az ezzel járó önbizalmat, képzeld, milyen hatással lesz ez a karakterére!” – mondta Jason.

Láttad már a Marvel Kapitányt? Szerinted meglátszik a sok edzés?

Címkék: brie larson captain marvel edzés felkészülés marvel kapitány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így eddz, ha esküvőre készülsz

Így eddz, ha esküvőre készülsz

Három hónapos szuperhatásos edzésterv, hogy elérd a bombaalakot a nagy napra.

30 perces otthoni edzés a garantált fogyásért

Ha heti párszor letolod, biztosan leolvasztja rólad a zsírt!

Ez a 3 étkezési szokás segít a fogyásban

Lassan itt a bikiniszezon, ha szeretnél bombaalakot a nyári időszakra, akkor ideje változtatni!

Így lehet lapos a hasad a profik szerint

Kitartó munkával örökre megszabadulhatsz a felesleges párnáktól és az úszógumitól!

A fél net ezen a modellen háborog 

Már rég nem menő csontsovány lányokkal népszerűsíteni egy kollekciót, most mégis az egyik legnagyobb divatház bakizott.

Kipróbáltam a menstruációs korongot, ez történt

Ezzel még a nehéz napok alatt is élvezheted a szexet!