Kim Kardashian válni akar?

Újabb botrány van alakulóban a Kardashian családban?

Kim Kardashian válni akar?

Ha te is követed Amerika leghíresebb realityjét, a Keeping Up With the Kardashians sorozatot, akkor tudhatod, hogy Kim Kardashian és Kanye West házasságában gyakran vannak hullámvölgyek. Az énekes sokszor érzi úgy, hogy Kim a testvérei miatt háttérbe szorítja őt, és rá már szinte nem is marad semmi ideje.

Kim viszont úgy gondolja, hogy a három gyerek nevelése, plusz a jogi diplomája megszerzése mellett nem jut elég ideje saját magára, és még a férje is túl sok figyelmet követel magának. Főleg, hogy a negyedik baba szinte bármelyik pillanatban megérkezhet, így a popsikirálynőnek még kevesebb szabadja lesz majd.

Legalábbis ezt állítja az amerikai In Touch magazin, aki még egy állítólagos bennfentest is megszólaltatott a témában: „Kanye bárhova elmehet, ahova csak akar, de ha LA-ben van, akkor elvárja, hogy Kim egész nap vele foglalkozzon. Ilyenkor inkább bébisztitternek érzi magát, mintsem a feleségének.” A lap szerint tehát az a probléma, hogy Kanye állandóan figyelmet követel magának, viszont rá elvileg nem lehet bármikor számítani. A bennfentes azt is elárulta, hogy Kim épp azt fontolgatja, hogy véget vet a kapcsolatnak, és miután megérkezett a 4. gyerek, összecsomalog és elköltözik. Ez azért elég durván hangzik, nem igaz?

Az amerikai Gossip Copnak feltűnt, hogy valami nagyon nem oké a sztorival kapcsolatban és utánajárt, vajon mennyi a valóságalapja a történetnek. Kiderült, hogy a pár nemrég közösen nyaralt Balin, amiről Kim még posztolt is a Twitterén. A magazin valószínűleg csak egy nézeteltérést próbált akkorára fújni, amekkora valójában sosem volt, hiszen a válás szóba sem került a boldog sztárpár között. Te el tudnád képzelni, hogy az álompár valaha szakítson?

Még több

Body