„Egy hétig minden este nassoltam, mégis fogytam”

Olvasd el, milyen trükköt vetett be ez a lány a plusz kilók ellen!

„Egy hétig minden este nassoltam, mégis fogytam”

„Már az elején szeretném elmondani, hogy nincs olyan, hogy rossz, vagy jó kaja, mindenki egye azt, amit szeretne. Semmiképp ne érezd úgy, hogy engedned kell a külső nyomásnak, és mindenképpen fogynod, vagy éppen híznod kell. Legyen ez a te döntésed! Oké, most, hogy ezt tisztáztuk, el kell mondanom azt is, hogy én éppen fogyózom. Nem azért, mert mindenképpen szeretnék elérni valamilyen formát, vagy, mert úgy érzem, a szeretteimnek jobban tetszenék pár kilóval könnyebben, hanem azért, mert az elmúlt években felszaladt rám egy kis fölösleg és már zavar, egészségtelennek érzem. Mivel PCOS-em van, ami miatt nagyobb az esélyem az IR-re és a 2-es típusú cukorbetegségre, fontosnak tartom, hogy odafigyeljek az étkezésemre” – kezdte cikkét Christina Stiehl, egy amerikai magazin újságírója, majd azzal folytatta, kalóriaszámláló app segítségével eddig már 4,5 kilót fogyott. Mivel nem egy konkrét diétát csinál, nincsenek az étkezésében tiltott ételek, így bármit ehet, ha az belefér a napi előírt kalóriamennyiségbe. Jöhet akár a csoki és a chips is!

„Be kell vallanom, nem vagyok különösebben édesszájú, a sütik hidegen hagynak, de azért vacsi után szeretek néha valami édességet, vagy más nasit eszegetni. Úgy gondoltam, ha ezt a fogyókúra miatt teljesen megvonom magamtól, akkor nem fogok tudni kitartani, és egyik reggel arra ébredek, hogy egész éjjel cukrot zabáltam. Mint kiderült, nem vagyok ezzel egyedül, de szerencsére van rá megoldás.

Egy neves edző, Jim White azt tanácsolja a fogyni vágyó ügyfeleinek, egyenek mindennap 150 kalóriának megfelelő nasit, amit megkívánnak. Ha ezt nem a napi megengedett kalóriamennyiség felett viszik be, a fogyásuk nem áll meg, de még csak le sem lassul. Gondoltam, ez szuper, kipróbálom. Nézzük meg, mi történik, ha egy héten át minden este eszem egy kis csokit vagy chipszet.

Csoda történt a kísérletem végére! A mérleg szerint 2 kilót fogytam, pedig korábban csak attól híztam 3-at, ha egy nap semmi mást nem ettem, csak pár szelet pizzát, amit aperol spritzzel öblítettem le. Szóval ez tényleg egy nagyszerű trükk – neked is ajánlom, így bármilyen étrendben ki lehet tartani. Hajrá csajok!”

Még több

Body