3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Képzeld, semmi mást nem fogyasztott ezen kívül. De vajon érdemes követni a példáját?

2019.05.16. 12:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 hétig csak vizet ivott, így néz ki

Nicola Arthurról valószínűleg senki nem mondaná meg, hogy közelít az ötödik X-hez. Ennek az az oka, hogy hatalmas megszállottja az egészséges életmódnak. A nő akkor kezdett el foglalkozni a dologgal, mikor terhes lett első gyermekével ez motiválta őt a változásra: egyre több nyers gyümölcsöt, zöldségeket, dióféléket és magvakat evett. Később, a válása után teljesen beleszeretett a jógába is, ez segített neki kiheverni a szakítást.

Legutóbb arról számolt be, hogy három héten át, azaz 21 napig semmi mást nem ivott, csak vizet. És képzeld! Nem is evett semmit ezalatt az idő alatt. Azt állítja, hogy az ilyen végletes diéták segítenek neki abban, hogy fiatalnak nézzen ki és annak is érezze magát. Az első vizes-diétáját 2017-ben kezdte, miután egy vacsorán csicseriborsót evett, ami alapjáraton is puffaszt – de Nicola állítása szerint évek óta nem érezte magát olyan rosszul, mint akkor. Ezért döntött úgy, hogy végig visz 21 napot csak vízzel, hogy kikúrálja magát.

Nicola arra figyelmeztet mindenkit, hogy ezt az extrém böjtöt felkészülés és orvosi felügyelet nélkül nem szabad csinálni, mert nagyon könnyen károkat is okozhatunk vele magunknak. Nem ajánlott például étkezési zavarral küzdőknek, vagy terhes nőknek, és cukorbetegeknek sem.


A nő egyébként most Balin tart jóga-edzéseket, emellett pedig Instagramján ad tanácsokat követőinek, illetve életmód-könyvet is ír a vizes méregtelenítésről.

Te kipróbálnád?

Címkék: böjt diéta Nicola Arthur víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.