Beyoncé oroszlános ruháját neked is látnod kell

A kislányával is összeöltözött!

Beyoncé oroszlános ruháját neked is látnod kell

Ugye már te is nagyon várod Az oroszlánkirály új változatának július 17-i bemutatóját? Akkor ugye az is megvan, hogy Nalát nem más szinkronizálta, mint maga Beyoncé! És úgy tűnik, izgatottságban nagyon nem lehet legyőzni őt.

Néhány napja Bey ellátogatott az anyukája, Tina Lawson Hordható Művészet Gálájára Santa Monicában. A Los Angeles Times szerint az idei év gálájának témája az „utazás Büszkeföldére” volt, egyértelműen a meséből inspirálódva. Az énekesnő pedig nagyon bedobta magát!

Elképesztően nézett ki az overáljában, ami egy oroszlánt ábrázolt. Az outfitet Georges Hobeika tervezte, és tényleg hihetetlen az összhatás: sörényként funkcionáló tollak, drámai, arany köpeny és állatmintára emlékeztető csillogó díszítés a ruhán.

De nem is ez a legjobb, ami az este történt! Beyoncé lánya, Blue Ivy is részt vett a gálán. Úgy nézett ki, mint egy afrikai hercegnő a sárga rucijában, csodálatos koronájában és az anyukájáéhoz passzoló magassarkúban.

Csekkold te is a lányok outfitjeit, meg a tonnányi képet, amit Bey kiposztolt az Instára. Ja, és még véletlenül se hagyd ki azt az édes videót, amin Blue Ivy Az oroszlánkirály (és Elton John) ikonikus dalát, a Circle of Life-ot énekli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2019, időpont: 2:21 (PDT időzóna szerint)

Ugye milyen jól nézett ki anya és lánya?

Még több

Body