Mindenki a híres plus size modell képeiről beszél

Sőt, most azt is bevallotta, hogy azért van, ami zavarja a testén.

Mindenki a híres plus size modell képeiről beszél

Csodálatos fotósorozat készült nemrég Ashley Grahamről a Harper’s Bazaarba, és a képek mellé természetesen interjút is adott a lapnak. A világ talán leghíresebb plus size modellje elmondta, hogy bár mindenhol arról beszél, fogadjuk el és szeressük magunkat – azért ez neki sem megy egyszerűen! Képzeld, van, ami miatt ő is önbizalomhiányos néha! Ashley azt mesélte, hogy a narancsőre és a hátán lévő hurkák is sokszor zavarják, de úgy érzi, fontos, hogy ezekről se hallgasson, hiszen mindenkinek van olyan dolga, amit nehezen tud elfogadni magán.

Ashley úgy gondolja, hogy ha őszintén beszél arról, mi okoz benne önbizalomhiányt, azzal más nőket is ráébreszt arra, hogy senki nem tökéletes, és gyakorlatilag mindannyiunkat ugyanazok a dolgok zavarnak. Éppen ezért nem is kellene, hogy stresszeljünk miattuk!

A modell arról is őszintén beszélt, hogy bár férjével, Justin Ervinnel már tíz éve együtt vannak, nem tervezik, hogy gyerekük lesz. „A gyerekek nem szerepelnek a terveim közt. Most nem. Egyszer talán igen. Kilenc éve házasok vagyunk, de még mindig azt érzem, hogy túl fiatal vagyok az anyasághoz”– mondta, majd hozzátette azt is, hogy most még inkább karrierjére koncentrálna.

Ugye milyen szuper, hogy őszintén mesélt a bizonytalanságairól?

Még több

Body