Ez a nyár legmenőbb hajszíne

Ennél édesebb árnyalat nincs is!

Ez a nyár legmenőbb hajszíne

Egy kicsit neked is eleged van már a pasztell-mániából? Akkor jó hírünk van, hiszen a nyári idő beköszöntével új trend fog hódítani a fürtökön, mégpedig az őszibarack cobbler szín! Ez pedig nem más, mint egy szuperédes amerikai gyümölcsös pitére hajazó árnyalat – szó szerint. Ugye milyen jól hangzik?

Szóval ha igent mondasz erre a menő színre, akkor a tincseidnek lenyűgöző átmenetei lesznek: a vörös, a barna és a szőke világos színei keverednek majd a séródban. Csekkold a képeket az inspirálódáshoz!

Ha annyira bejön neked is ez az árnyalat már első látásra, mint nekünk, de még nem vagy benne biztos, hogy bevállald-e, akkor nézd csak meg Mihalik Enikő frizuráját, hiszen ő is pont most váltott erre a színre. Kell ennél több érv arra, hogy időpontot kérj a fodrászodtól?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Me delutan 18:00-kor uj video kerul fel a YouTube csatornamra. Beszelek kicsit a hajapolasrol 😉 Link a profilomban!

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2019, időpont: 12:42 (PDT időzóna szerint)

A cobbler egyébként rövidebb hajon is jól mutat, úgyhogy egyszerre lesz kényelmes és trendi is a frizurád a nyári hőségben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Copper queen. 👑 For @girlwilde by @lindseyneavitt901. #901girl #ninezeroone

Nine Zero One (@ninezeroone) által megosztott bejegyzés, Febr 17., 2019, időpont: 6:36 (PST időzóna szerint)

Ha viszont egy kicsit hamvasabb barack színben gondolkozol, akkor az arcodat keretező tincseket festesd szőkére, majd a többi fokozatosan sötétedjen vörösre, így egy játékosan fordított ombrét fogsz kapni.

Na, te is ebben az árnyalatban fogsz bulizni a fesztiválokon?

Még több

Body