Ekkora tiszteletlenséget még nem követtek el a királynővel szemben

Ráadásul egy híres ember viselkedése sérthette vérig II. Erzsébetet!

Ekkora tiszteletlenséget még nem követtek el a királynővel szemben

Képzeld, az angol királyi családhoz néhány napja ellátogatott az amerikai elnök, Donald Trump és a felesége Melania Trump. Az elnök már a találkozó előtt is gondoskodott róla, hogy több royal-fan is kiakadjon rá, hiszen simán legonoszozta Meghan hercegnét. Persze egy ilyen eset miatt nem mondanak le egy nagyszabású találkozót, de Mr. Trump a megérkezése után is kellemetlen perceket okozott a royaloknak.


Ugyanis II. Erzsébet éppen beszédet tartott, amire valószínűleg elég sokat készülhetett és mindenki feszülten figyelte a szavait. Kivéve egy embert – ugye sejted, hogy kiről lehet szó? Naná, hogy az amerikai elnök hívta fel magára a figyelmet, mivel konkrétan elaludt!

Oké, lehet, hogy csak mélyeket pislogott és megpihentette a szemét! Vagy csukott szemekkel jobban tudott koncentrálni a királynői szavaira… De tény, hogy első ránézésre abszolút úgy néz ki, mint aki alig tud ébren maradni és még le is bukik a feje egy pillanatra. A kommentelők kb egyöntetűen arra szavaznak, hogy szunya van a dologban. Szerinted tényleg ennyire nyíltan unatkozott az elnök vagy csak félreértés az egész?

Még több

Body