2019.06.06.@ 08.06

Katalin hercegné találkozott a riválisával?

Úgy tűnik, végre kiderült, hogy Vilmos tényleg megcsalta-e feleségét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné találkozott a riválisával?

Emlékszel még arra a sztorira, ami pár hónapja terjedt a neten Vilmos hercegről? Ha nem, akkor segítünk: egyes források azt állították, hogy megcsalta Katalint! A szerető nem más szerintük, mint Rose Hanbury, aki egyébként Kate közeli barátja.

A pletykák márciusban indultak, amikor egyes források azt mesélték, hogy Katalin elkezdett riválisként tekinteni a nőre, Vilmos pedig megpróbálta őket kibékíteni, de mindhiába. Szóval sokan meg vannak róla győződve, hogy a vita éppen a herceg miatt zajlik Kate és Rose között. Azért ez elég súlyos vád, ugye? Főleg, hogy Kate és Vilmos már 2001 óta együtt vannak, és három tündéri gyerek boldog szülei.

De tételezzük fel, hogy igazak a hírek! Nos, a források azt is állították, hogy amikor a hercegné tudomást szerzett a viszonyról, totálisan kiborult, és arra kérte a férjét, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a nővel. Ebben az esetben pedig mi úgy gondoljuk, hogy Kate nem igazán szeretné, ha az állítólagos szerető a közelében lenne, vagy meghívást kapna olyan helyekre, ahová ő és Vilmos. Viszont a napokban Rose is megjelent egy eseményen, ahol Katalin, méghozzá egy nagyon fancy banketten! Bár nem egymás mellett ültek, a bennfentesek szerint mindketten elég higgadtnak és nyugodtnak tűntek.

Ha Rose épp Vilmossal kavarna, valószínűleg lehetett volna látni a jeleit ennek az este folyamán, nem igaz? Szóval mi úgy vesszük, hogy teljesen alaptalan a vád, ami terjed a neten a hercegről… 

Címkék: Katalin Katalin hercegné rose hanbury szerető Vilmos vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

A legcukibb tetkók könyvmániás csajoknak

A legcukibb tetkók könyvmániás csajoknak

Nézd meg a legszebb mintákat ebben a témában!

Tényleg rossz a testednek, ha hideg vizet iszol?

Lehet, hogy a hideg vízzel többet ártasz magadnak, mint használsz.

Ez történik a testeddel, ha nem eszel cukrot

Nem kell teljesen leszoknod róla!