„Nem szexeltem a férjemmel az esküvő napján, ez történt”

Egy újságírólány elmesélte, miért döntött így.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Nem szexeltem a férjemmel az esküvő napján, ez történt”

Corinne Sullivan, egy amerikai női magazin újságírója nemrég férjhez ment, de nem a leghagyományosabb módon. Eleve nagyon lazán kezelte az előkészületeket, például hagyta, hogy a koszorúslányai olyan színű rucikat válasszanak, amilyeneket csak akarnak, magának pedig lapos talpú cipőt vásárolt, valamint a gyűrűn kívül ékszert sem vett fel a nagy napon. A szervezést szinte teljes egészében a vőlegényére bízta, ő meg csak leokézta a dolgokat.

„Nem akartam pirulós menyasszony lenni, a férjem és én egyenlők vagyunk a kapcsolatunkban, úgyhogy nem volt szükségem rá, hogy hercegnőként kezeljenek az esküvőn. A ruhám szürke volt, nem fehér, a csokromat nem dobtam el, és a férjem nevét sem vettem fel. Ja, és nem hagytam, hogy a férjem a fogával húzza le rólam a harisnyát” – írta beszámolójában a lány, majd hozzátette, este a lagzi után együtt tértek vissza a hotelszobába, ahol azonban nem várta őket gyertya, rózsaszirmok és pezsgő. 2,5 éve éltek ekkor már együtt, úgyhogy a közös ágy teljesen hétköznapi volt a számukra.

„Megosztani egymással az ágyat olyan volt, mint egy közös reggeli. Még előző este is együtt aludtunk igazság szerint. Fáradtak voltunk az esküvő után, teleettük magunkat, becsíptünk és amúgy sem éreztük ezt a kötelező szex dolgot, úgyhogy inkább bealudtunk. És ez csodálatos volt!” – osztotta meg az olvasókkal nászéjszakája történetét. Corinne szerint számukra ez így volt tökéletes, felesleges elvárások nélkül.

Címkék: esküvő nászéjszaka szerelem szex sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?