Őszintén nyilatkozott betegségéről a Született feleségek sztárja

Nagyon durva részleteket osztott meg.

Őszintén nyilatkozott betegségéről a Született feleségek sztárja

Emlékszel, amikor tavaly kiderült, hogy a Született feleségek Bree-je, Marcia Cross titokban megküzdött a rákkal? Az a durva, hogy ez ráadásul azután történt, hogy a férje, Tom Mahoney 2009-ben túlélte a torokrákot, most pedig kiderült, hogy mindkettejüknek ugyanaz a vírus okozta a halálos betegséget!

A színésznőt végbélrákkal diagnosztizálták, majd a kezelés megkezdésekor felvetődött a lehetőség, hogy ez a daganat valahogy összefüggésben áll Toméval. Ezután pedig az orvosok rájöttek, hogy mindkettejük betegségét a humán papillomavírus, azaz HPV okozta.

Most, hogy már meggyógyult, Marcia megosztotta a történetét a nyilvánossággal, hogy segíthessen másoknak korábban észrevenni a rákot. Emellett még azt is szeretné elérni, hogy minél többen oltassák be magukat és a gyerekeiket HPV ellen. Az ex-Született feleség 12 éves ikerlányai, Savannah és Eden például heteken belül megkapják az első adagot.

Marcia a CBS This Morningnak nyilatkozva mesélt a betegségéről. „Nem gondoltam volna, hogy bármi bajom van, mert nem voltak tüneteim. Végül egy anális vizsgálat során a doktornő közölte velem, hogy ne aggódjak, bármi bajom is van, gyógyítható. Én meg azt sem tudtam, miről beszél.” 

És mi segített neki abban, hogy átvészelje a traumát? Hát a barátnői! „A legjobb barátnőim végig mellettem álltak, poénkodva úgy hívtam őket, hogy anális angyalok. De tényleg, úgy voltam vele, hogy ha ebbe most nem halok bele, akkor a legjobb dolog volt, ami történhetett velem. Mert azt megtapasztalni, hogy ennyire szeretve vagy, az valami hihetetlen.”

Másfél évvel később pedig Marcia végre jól van„Újra normálisnak érzem magam, bár ez egy újfajta normális. Nem hiszem, hogy valaha is készpénznek veszem az egészségemet. Az a csaj lettem, aki ha elmegy a mosdóba, megörül, milyen dolgokat tud csinálni a teste. Nagyon hálás vagyok” – mondta, és hozzátette, hogy azt szeretné, ha az emberek nem jönnének zavarba a végbélráktól.  

„Tudom, hogy sokan szégyellik. De ez rák! Amiatt is szégyenkezned kéne? Mintha a te hibád lenne, hogy az a daganat épp a fenekedben fejlődött ki. De most komolyan, elég bajod van enélkül is. Viszont bevallom, nekem is időbe telt, mire természetesen ki tudtam mondani, hogy végbélrák” – mesélte amúgy nevetve.

Innen is gratulálunk a színésznőnek a felépüléshez!

Még több

Body