Bréking: Kylie Jenner kibékült a BFF-jével

Hivatalosan is véget ért a mosolyszünet.

Bréking: Kylie Jenner kibékült a BFF-jével

Bár még csak öt hónap telt el 2019-ből, az tuti, hogy az idei év egyik legnagyobb drámája a Khloé Kardashian-Tristan Thompson-Jordyn Woods szerelmi háromszög volt. Ráadásul még Kylie Jenner is belekeveredett a sztoriba, hiszen éppen a BFF-jével csalta meg a tesóját Tristan. Ez azért elég kellemetlen szitu, ugye?

Szóval óriási volt a botrány a Kardashian családban, és Kylie ki is dobta a lakásából Jordynt, aki korábban nála lakott, azaz sokáig nem igazán tűnt úgy, hogy mostanság újra legjobb barátnők lesznek. Azonban az US Weekly és az E! forrásai szerint most elkezdtek dolgozni a kapcsolatukon, és megint keresik egymást. Egyébként ezt valahol lehetett sejteni, hiszen továbbra is követték egymást Instán, és Jordyn lájkolgatta is a Jenner-lány képeit.

Viszont a bennfentesek szerint arra semmiképpen sem szabad számítani, hogy ugyanolyan jóban lesznek, mint valaha. „Kylie tudja, hogy mindkettőjüknek – és Kylie családjának is – segített a továbblépésben az, hogy egy kicsit eltávolodtak” – mondta egy informátor.

Arról egyelőre nem lehet tudni semmit, hogy mit szól a két volt barátnő béküléséhez Khloé. Vajon Kylie megbeszélte vele a dolgot, mielőtt újra felvette volna a kapcsolatot Jordynnal? Úgy lenne a fair lépés, igaz?

Szerinted mikor bukkannak fel újra egymás Instáján a csajok?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

3 days !!! @kyliecosmetics #jordynxkylie

HEIR JORDYN (@jordynwoods) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2018, időpont: 9:06 (PDT időzóna szerint)

Még több

Body