2019.09.10.@ 06.09

„Nyílt levél a nőnek, akivel állítólag megcsalt a férjem”

Az ausztrál Whim nevű lapnak írt egy névtelen nő egy nagyon érdekes nyílt levelet. Megéri elolvasni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Nyílt levél a nőnek, akivel állítólag megcsalt a férjem”

„Kedves troll, amíg te hátradőlsz a székedben és a kamu Facebook profilod mögé rejtőzöl, amin semmilyen infó nincs rólad, remélem, hogy senkivel nem fogod ezt mégegyszer végigcsinálni. Egyetlen nőnek sem kívánom azt, amin keresztül mentem. A veszekedések a férjemmel, az álmatlan éjszakák és a kérdések, amiket a boldog házasságom felé szegeztem. Te úgy gondolod, hogy ez csak egy ártatlan játék volt, de valójában egy kegyetlen akció volt, amit egy beteg elme talált ki. Tudom, mit tettél. Lenyomoztad a férjem Facebook profilját, kis részletekre bukkanttál azzal kapcsolatban, amit csinál, és ahol épp van, majd azt állítottad, hogy ezeken a helyeken találkoztál vele.

Azt állítottad, hogy hónapok óta viszonyod van a férjemmel. Sőt, azt állítottad, hogy nem is védekeztetek és reméled, nem kaptál el semmit tőle. Hozzátetted, hogy szerelmesek vagytok egymásba és hogy el fogtok szökni. Nem bírtam feldolgozni, hogy a szerető férjemnek viszonya van a hátam mögött, el sem akartam hinni. Persze te állítottad, hogy egy közös ismerősön keresztül ismertétek meg egymást és hogy nem tudtad, hogy felesége van. Még fotókat is láttam, amin egy nővel szelfizik, ezért elhittem, hogy megcsal a férjem.

Ezek után egyre több részletet kezdtél el küldeni a férjemmel kapcsolatban, amik késként hasítottak belém. Elmondásod szerint üzeneteket küldött neked, majd ghostingoltad, mert betegesnek tartottad, amit írt. Azt hazudtad, hogy mindkettőnket megcsal, mégpedig egy olyan nővel, akit Facebookon ismert meg. Felhívtad a figyelmem rá, hogy csekkoljam a telefonját, hogy magam is lássam az üzeneteket. 

Nem bírtam tovább, szembesítettem a férjemet mindennel, ami történt és meg akartam nézni a telefonját. Ő pedig állította, hogy fogalma sincs, miről beszélek, ezért odaadta a mobilját, amiben semmit nem találtam. Arra kért, hogy keressük meg ezt a nőt és kérjünk tőle még több részletet az afférról. Megkérdeztük, mikor találkozott a férjemmel utoljára, és a nő azt válaszolta, hogy tegnap 9-kor. Csakhogy a férjem akkor velem volt.

Ekkor már a férjem is mérges volt, és bizonyítékokat akart tőled. Kiderült, semmilyen üzenet és időpont nem egyezett azzal, amit eddig előadtál. Bár lebuktattunk, még akkor is azon gondolkodtam, vajon egy kis igazság volt-e abban, amit előadtál. Érdekelt, hogy mégis mi motivált téged. Honnan tudtad az infókat a férjemről és mégis ki voltál te. Pár napig még csekkoltam a férjem telefonját és a számítógépét, de nem találtam semmit. Te pedig eltűntél az állítólagos bizonyítékaiddal együtt és sosem hallottam felőled újra. 

Most már tudom ki vagy: egy Facebook troll, aki szét akarja szakítani a családokat. Amíg ezt írom, egy másik feleség lehet, hogy épp a földön ül a könnyeivel küszködve és azon tűnődve, hogy hol rontotta el a házasságát…”

Címkék: durva házasság levél megcsalás sztori troll üzenet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Kiderült, hogy hat a kávé a sportteljesítményedre

Kiderült, hogy hat a kávé a sportteljesítményedre

És az is, hogy pontosan mikor érdemes innod egy fincsi lattét.

Ez az első állam, ahol ingyenessé tették a menstruációs kellékeket

Mi csak remélni tudjuk, hogy minél több ország követi majd a példáját!

Hihetetlen, mit találtak a rajongók Vanessa Hudgens új pasijáról

Amit egyszer kiírsz a netre, az örökre ott is marad!

Katalin hercegné óriási rekordot döntött

Nem egyedül tette, de nagy része volt benne.

Ilyen hatással van a kapcsolatra a hatalmas korkülönbség

Kiderült végre, hogy mennyire para, ha sokkal idősebb nálad a szerelmed.

7 cucc a ‘90-es évekből, ami újra trendi, és imádjuk

Talán egy-két darabot vagy kiegészítőt te is őrizgetsz még otthon.

Ezekkel a módszerekkel tényleg elkerülheted a másnaposságot

Mutatjuk, az alap trükkökön kívül mit vethetsz még be, hogy biztosra menj!

Zendaya vadiúj frizurája lesz 2021 egyik legnagyobb hajtrendje

A színésznő soha nem tud mellélőni!

Lopással vádolják Jennifer Lopezt

Csendben jegyeznénk meg, hogy picit elsiették a vádakat…