5 dolog, amiben a Mérlegek jobbak a többi csillagjegynél

Csekkold le, mik ezek!

2019.09.12. 14:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Mérlegek jobbak a többi csillagjegynél

Az igazság harcosa

Ha ebben a csillagjegyben születtél, mindenki másnál rosszabbul viseled a hazugságot és igazságtalanságot. Nem bírod nézni, ha bántják a gyengébbet, akkor is tisztességesen viselkedsz, amikor senki nem látja. Ez nem igaz ám minden jegyre! Nálad korrektebb, megbízhatóbb embert nem kívánhatnának a munkatársaid és a főnököd sem.

Elbűvölő

A Mérlegek egyik különleges képessége, hogy bárkit le tudnak venni a lábáról egy pillanat alatt. Annyira elbűvölőek és kedvesek, hogy mindenki a barátjuk akar lenni. Ismerős, igaz?

Igazi diplomata

E jegy szülöttei nem szeretik a konfliktust, hiszen mindig harmóniára törekszenek. Éppen ezért sokkal hidegebb fejjel állnak a vitákhoz és veszekedésekhez, mint a többi csillagjegy. Alkalmazkodók és egy diplomata ügyességével oldják meg a legkomolyabb problémákat is.

Nincs nála romantikusabb

Mérlegként tuti, hogy imádod a romantikát! Nagyon értesz is hozzá, hogyan kell megteremteni a lehető legszerelmesebb hangulatot, a párodat igazán elkényezteted. Bármilyen randit szervezel, mindig minden tökéletesen sikerül.

Szeret osztozni másokkal

Legyen szó ételről, italról, ruháról, ékszerről vagy élményekről, egy biztos: a Mérleg meg fogja osztani azokkal, akiket a legjobban szeret. Semmit nem tud és szeretne egyedül élvezni, az okozza számára a legnagyobb örömet, ha azt látja, a körülötte lévők boldogok. Szupercuki, igaz?

Itt az esküvőszezon (x)

Hadjárat a könnyek ellen – Fábián Dóra make-up artistal
Címkék: csillagjegy horoszkóp mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Sztárok, akik bátran megmutatták szülés utáni alakjukat

Sztárok, akik bátran megmutatták szülés utáni alakjukat

Ilyen őszinte képeket ritkán lehet látni sztároktól. Hatalmas respect érte!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!