2019.09.12.@ 14.09

5 dolog, amiben a Mérlegek jobbak a többi csillagjegynél

Csekkold le, mik ezek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Mérlegek jobbak a többi csillagjegynél

Az igazság harcosa

Ha ebben a csillagjegyben születtél, mindenki másnál rosszabbul viseled a hazugságot és igazságtalanságot. Nem bírod nézni, ha bántják a gyengébbet, akkor is tisztességesen viselkedsz, amikor senki nem látja. Ez nem igaz ám minden jegyre! Nálad korrektebb, megbízhatóbb embert nem kívánhatnának a munkatársaid és a főnököd sem.

Elbűvölő

A Mérlegek egyik különleges képessége, hogy bárkit le tudnak venni a lábáról egy pillanat alatt. Annyira elbűvölőek és kedvesek, hogy mindenki a barátjuk akar lenni. Ismerős, igaz?

Igazi diplomata

E jegy szülöttei nem szeretik a konfliktust, hiszen mindig harmóniára törekszenek. Éppen ezért sokkal hidegebb fejjel állnak a vitákhoz és veszekedésekhez, mint a többi csillagjegy. Alkalmazkodók és egy diplomata ügyességével oldják meg a legkomolyabb problémákat is.

Nincs nála romantikusabb

Mérlegként tuti, hogy imádod a romantikát! Nagyon értesz is hozzá, hogyan kell megteremteni a lehető legszerelmesebb hangulatot, a párodat igazán elkényezteted. Bármilyen randit szervezel, mindig minden tökéletesen sikerül.

Szeret osztozni másokkal

Legyen szó ételről, italról, ruháról, ékszerről vagy élményekről, egy biztos: a Mérleg meg fogja osztani azokkal, akiket a legjobban szeret. Semmit nem tud és szeretne egyedül élvezni, az okozza számára a legnagyobb örömet, ha azt látja, a körülötte lévők boldogok. Szupercuki, igaz?

Címkék: csillagjegy horoszkóp mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

Ráadásul nem is nehéz elkészíteni őket!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Szülés utáni problémák… Már csak ez hiányzott!

A szülés utáni hormonváltozás következtében könnyen kialakulhat hüvelyszárazság.

Hüvelyi problémák: ne téveszd össze a hüvelyszárazságot a fertőzésekkel!

Egy nő életminőségén meglehetősen sokat ronthat, ha a szexuális életét vagy az intim területeit érintő zavarok jelentkeznek. A hüvelyfertőzéseken kívül a hüvelyszárazság is megnehezítheti a nők életét, ráadásul ezeket sokan teljesen összekeverik, ami még több kellemetlenséget okozhat.

Hüvelyszárazság fiatal lányoknál?

A fiatal lányok sokszor nem is a hüvelyszárazság, hanem valamely más probléma miatt fordulnak nőgyógyászhoz segítségért, és csak később derül ki, hogy a panaszaik valójában a hüvelyszárazsággal függenek össze.

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Ezeknek a diéta trükköknek köszönheti Meghan, hogy bomba formában van

Meghan mindig is szenvedélyes képviselője volt az egészséges életmódnak – most összeszedtük a legjobb tippjeit!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!