Betörtek Kylie Jennerhez!

A sztár nagyon megijedt a történtek miatt.

Betörtek Kylie Jennerhez!

Kylie Jenner nagyon megrémült, amikor nem sokkal Halloween előtt arról értesítették, egy ismeretlen férfi betört Los Angeles-i otthonába. A pasinak valahogyan sikerült átmásznia a házat körülvevő falakat, majd a biztonságiak mellett elsurranva megjelent a bejárati ajtó előtt. Ekkor hangosan dörömbölni kezdett és azt ismételgette, találkoznia és beszélnie kell Kylie-val.

Az őrök ezt már végre meghallották, ezért azonnal elkapták a fickót és kivezették a Jenner-birtokról. Később kiderült, a rendőrség drogfogyasztásra utaló tárgyakat talált nála, így szinte biztos, nem volt magánál, amikor betört a világsztárhoz.

Kylie nagyon kikészült a történtektől, a TMZ szerint ugyanis elképesztően félti kislányát, Stormit, aki az eset idején a villában volt. Éppen ezért távoltartási végzést nyújtott be a bíróságon, aminek következtében a pasit arra utasították, tartson minimum 100 méter távolságot a celebtől, a házától és a kocsijától is. A kérdés, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy a zaklató leálljon…

A betörő amúgy szinte az egész Kardashian-Jenner családot követi az Instagramon, gyakran kommentel, úgy tűnik, igazi fanatikus rajongó, aki a sztárok megszállottjává vált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

sweetest love I’ve ever known 💙

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Aug 13., 2019, időpont: 6:22 (PDT időzóna szerint)

Nagyon parán hangzik, igaz?

Phytotec

Még több

Body