Ez a lány bármit megtesz, hogy Katalin hercegnére hasonlítson

Még Katalin eljegyzésű gyűrűjének a másolatát is megvette magának…

Ez a lány bármit megtesz, hogy Katalin hercegnére hasonlítson

Igen, jól olvastad, a 23 éves Larsa Rasho olyan megszállottan rajong Katalin hercegnéért, hogy minden lehetséges módon megpróbálja leutánozni. Ha kell, saját magát lepi meg egy eljegyzési gyűrűvel, ami természetesen Katalin gyűrűjének olcsó másolata.

Az arizonai lány fanatikusan követi Katalin nyilvános megjelenéseit, és azonnal lemásolja minden outfitjét. De mivel annyi pénze természetesen nincs, mint a brit királyi családnak, ezért folyamatosan az eBay-t és a hasonló oldalakat bújja, hogy megtalálja a ruhák, cipők és egyéb kiegészítők megfizethető replikáját. A gyűrűt is 38 dollárért, tehát nagyjából 10 ezer forintért vette.

Ha pedig mindent beszerzett, fotókat is készít magáról, amiket már 2012 óta rendszeresen posztol az Instagramra. Larsa egyébként nincs egyedül megszálltságával, az Instán ugyanis már külön közösséget is létrehoztak Katalin utánzására „Repli-Kate” néven. Ha kíváncsi vagy a többi rajongó képeire érdemes rákeresned a #replikate hashtagra.

Egy kis ízelítő:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mallory Bowling (@lady.m.replikates) on Jun 12, 2019 at 9:00am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mallory Bowling (@lady.m.replikates) on Jan 5, 2019 at 9:14am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mallory Bowling (@lady.m.replikates) on Aug 10, 2019 at 9:45am PDT

De Lasra nem elégszik meg annyival, hogy lemásolja Katalin megjelenését, még leveleket is küldött Kensington-palotába, majd a hercegné személyi asszisztensétől kapott válaszokat elrakta emlékbe.

Neked mi a véleményed az ennyire megszállott rajongásról? Cuki, vagy inkább már ciki?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Body