Musical készülhet a Szívek szállodájából?

Elég érdekes lenne…

Musical készülhet a Szívek szállodájából?

Emlékszel, hogy a Szívek szállodája legújabb évadában különböző évszakokra bontották a részeket? És bár az egy éven át tartó sztoriból nyilván az ősz volt a legdurvább Rory váratlan bejelentésével, a nyárban is volt egy apró részlet, ami talán fontosabb, mint eddig hitted volna!

Abban az epizódban volt ugyanis egy musical, amit Stars Hollow lakosai adtak elő. Ez is megvan, ugye? Na most az a helyzet, hogy egy totál másik sorozat, méghozzá Reese Witherspoon és Jennifer Aniston The Morning Show-ja egy hatalmas ötletet adott a Szívek szállodája örökségének folytatására: ebben a soriban már megvalósult egy Szívek Szállodája musical.

„Úgy érzem, ez az a sorozat, amiből simán lehetne a közeljövőben egy musical most, amikor mindenre rámondjuk, hogy készítsük el a musical-verzióját”– magyarázta Kerry Ehrin a The Morning Show showrunnere a TVLine-nak.

És hát képzeld, a Stars Hollow-i előadás zeneszerzője, Jeanine Tesori már tutibiztos, hogy benne lenne egy ilyen produkcióban. A Variety-nek legalábbis ezt nyilatkozta a folytatás premiere után:

„Legközelebb a Szívek szállodája: A musicalnek szeretném megírni a zenéjét. Nagyon remélem, hogy lesz erre lehetőségem, szorítok érte”– mondta félig viccelődve.

Szóval az ötlet megvan, a dalok már biztosan elkészülnének, úgyhogy most már csak a GG kreátorának, Amy Sherman-Palladinonak kellene beleegyeznie. Ő viszont most nagyon elfoglalt, az Amazonnal dolgozik a The Marvelous Mrs. Maisel című sorozaton, így még egy esetleges újabb netflixes Gilmore Girls-folytatás is neccesen férne bele az idejébe. Pedig a streaming oldal már megadta egy második évadhoz a zöld utat.

Szerinted van esély, hogy bármelyik terv is (vagyis a további folytatás vagy a musical) megvalósuljon?

Még több

Body