Elkezdték forgatni az első Marvel-sorozatot

Szerinted melyikkel kezdték a sort?

Elkezdték forgatni az első Marvel-sorozatot

Ha te is hatalmas Marvel-rajongó vagy, akkor pontosan tudod, hogy nemrég a stúdió a hamarosan érkező filmeken kívül egy csomó új sorozatot is bejelentettek. Ez utóbbiak ugyebár a Disney+ streaming platformra érkeznek, ami Amerikában nemsokára el is indul. Itthon, meg úgy általában Európában egy kicsit még várnunk kell rá, de remélhetőleg pont időben elérhetővé válik Magyarországon ahhoz, hogy ne maradj le az első Marvel soriról. Amit már végre elkezdtek forgatni is!

És mivel tényleg egy rakás új produkciót jelentettek be Loki, illetve Wanda és Vízió saját sztorijaitól vadiúj szuperhősök érkezéséig (mint például She-Hulk vagy Ms. Marvel), ezért nehéz megtippelni, vajon melyik munkálatai kezdődtek el a leghamarabb. Viszont ha szerinted a Sólyom és a Tél katonája lett a befutó, akkor irtó jó a hatodik érzéked: tegnap ugyanis pont erről érkezett egy bejelentés.

Anthony Mackie, vagyis Sólyom írta ki Twitterre a nagy hírt, ami mellé egy képet is csatolt:

„Végre elkezdődött! Üdv újra, srácok…”

Bár a forgatási fotó túl sokat nem árul el, plusz mint tudjuk, a Marvel is szeret titkolózni, azért szerencsére mégis van némi sejtésünk arról, nagyjából mire számíthatunk Bucky és Sam különálló történetében.

Emlékszel, az Amerika kapitány: A tél katonája főgonoszára, akit Daniel Brühl alakított? Na, ő és Peggy Carter (= Steve Rogers szerelme) unokahúga, Sharon (Emily VanCamp) tutira felbukkannak majd a soriban. Plusz Wyatt Russell is szerepet kapott: ő egy totál új gonoszt fog alakítani, John Walkert, aki a képregényekben kábé Amerika kapitány gonosz változata volt.

Szóval mindebből kiindulva, valami olyasmi hangulata lesz a sorozatnak, mint az Amerika kapitány második részének – ami azért elég jól hangzik, nem?

Még több

Body