Hihetetlen, miket árverez el Vajna Timi

A filmproducer özvegye aukcióra bocsájtja férje hagyatékának egy részét.

Hihetetlen, miket árverez el Vajna Timi

Vajna Timi többször is nyilatkozott már arról, hogy nagyon megviselte őt férje halála, és nemrég az is elárulta, hogy hamarosan Amerikába költözik, ugyanis Budapesten minden a szerelmére emlékezteti őt és nagyon magányos itthon. Azonban még mielőtt Los Angelesbe utazna, hatalmas bejelentést tett: férje filmes és személyes tárgyai közül több mint kétszáz darabot elárverez.

Timi egy tévés interjúban beszélt arról, hogy miket bocsájt majd aukcióra: többek között egy Munkácsy-festményt és a Rambo-késeket is. „Igazából az Andy súgott, tudtam, hogy ő miket szeret. Nagyon nehéz megválni mindettől, de jó helyre fog kerülni. El kell kezdenem nekem is az új életem, és szeretném, ha Andynek a szellemi hagyatéka megmaradna” – mondta, és azt is hozzátette, hogy a családján és a barátain kívül senki sem áll igazán mellette. „Úgy érzem, hogy beleragadtam a gyászba, és nincs, ami picit túllendít rajta. Hogyha kimegyek Amerikába, akkor biztos jobb lesz. Csak mégis, annyira magányosnak érzem magam, és nem tudok senkihez sem segítségért fordulni, mert úgy érzem, hogy mindenki csak valamit akar” – mesélte a könnyeivel küszködve.

Timi egyébként az árverésből befolyt összeg egy részét a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központnak szeretné felajánlani.

Még több

Body