2019.11.05.@ 06.11

Kiderült: Ezért borotválta le a haját Britney Spears 2007-ben

Erre a magyarázatra biztosan nem gondoltál…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült: Ezért borotválta le a haját Britney Spears 2007-ben

Emlékszel még, amikor 12 évvel ezelőtt Britney Spears mindenkit sokkolt azzal, hogy kopaszra borotválta a fejét? Bár akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt akkor az énekesnővel, nemrég kiderült, hogy 2007-ben olyan rossz állapotba került, hogy sokak szerint egy hajszálon múlott az élete – és az apja mentette meg őt. De a Channel 5 dokufilmjéből most azt is megtudhatod, miért is akart Britney megszabadulni a hajától!

Miután a sztár kijött a rehabról, elment az exférjéhez, hogy láthassa gyermekeit, Seant és Jaydent. Kevin Federline nem engedte meg neki, hogy találkozzon velük, Britney pedig ezután elment egy közeli fodrászatba, és ott megkérte Esther Tognozzt, hogy nyírja le a haját kopaszra. A nő próbálta őt lebeszélni erről, de amikor elfordult, Britney felkapta az ollót, és saját maga esett neki a tincseinek…

A fodrász után az énekesnő átment egy tetoválószalonba, ahol a tetkóművész, Emily Wynne-Hughes meg is kérdezte őt, miért változtatta meg drasztikusan a külsejét, mire Brit ezt válaszolta neki: „Nem akartam, hogy bárki, bárki megérintse a fejemet. Nem akartam, hogy hozzáérjenek a hajamhoz. Elegem van abból, hogy az emberek megérintik a hajamat.” Sokan amúgy ebből arra következtettek, hogy az énekesnő nem bírta tovább, hogy a menedzsmentje 16 éves kora óta a legapróbb részletekig beleszólt a megjelenésébe… Érhető, hogy ez nagyon kikészítette őt, igaz?

Címkék: bri dokumentumfilm fodrász kevin federline kopasz rehab

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!