3 hétre megvakult egy nő, miután kékre tetováltatta a szemgolyóját

Te bevállalnál ilyen veszélyes tetkót?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 hétre megvakult egy nő, miután kékre tetováltatta a szemgolyóját

Amber Luke egy ausztrál lány, aki az elmúlt években már több millió forintnyi összeget költött el arra, hogy megváltoztassa a testét. Volt már mellműtétje, szilikonoztatta az ajkát és az arcát, kétfelé vágatta a nyelvét és több mint 200 tetoválást csináltatott.

Mindez viszont összesen nem volt annyira fájdalmas és kockázatos, mint a legutóbbi beavatkozás, amire befizetett – Amber ugyanis más színű szemet szeretett volna. Mármint pontosabban azt, hogy a szeme fehérje más színű legyen – ezt pedig nem egy egyszerűen kontaktlencse vásárlással oldotta meg, hanem egy újabb tetoválással… Igen, jól olvastad, tetováltatta a szemgolyóját, a beavatkozás miatt pedig közel egy hónapig semmit nem látott.

„Le sem tudom írni, milyen érzés volt. Amint a tű elérte a szemgolyóm, olyan volt, mintha ezernyi üvegszilánk ment volna a szemembe. Sajnos a tetoválóm túl mélyre ment. Ha ezt valaki jól csinálja, akkor nem szabadna megvakulni miatta. Én viszont három hétig semmit nem láttam. Brutális volt” – monda a 24 éves lány, akinek az anyukáját is megviselték a történtek. Amber anyja napokig csak sírt, miután lánya kék szemgolyóval és vakon ment haza. Mérges volt, amiért lánya képes volt egy ilyen veszélyes dolgot bevállalni.

Ambernél egyébként 15 évesen súlyos depressziót diagnosztizálták, nem sokkal később kezdett bele az extrém beavatkozásokba, amik miatt anyja szerint egyébként nőtt az önbizalma. Az nem derült ki, hogy a lánynak mik a további tervei, de szinte biztos, hogy ezek után már nem fog megállni és kitalál még valamilyen hihetetlen dolgot.

Címkék: amber luke brutális megvakult szemgolyó tetoválás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.

3 zsenális süti, amiről sosem mondanád meg, hogy cukormentes

Mutatunk három klasszikus sütit, aminek a cukormentes verzióját csak még jobban fogod imádni.

5 tipp, ha életed legjobb alvása a cél

Mindenki tudja, hogy a jó alvás jelentheti a különbséget egy fantasztikus és egy borzalmas nap között. De hogyan biztosíthatod, hogy minden éjjel ugyanúgy kipihend magad? Hát így!

Ez történik valójában a testeddel, ha elhagyod a glutént

Kiiktatni glutént az étrerndedből felér egy durva elvonókúrával, ami egy rakás mellékhatással jár. Mutatjuk, mik is ezek pontosan.

6 gyakorlat, amivel kinyújthatod a home office-ban megfáradt izmaidat

Hogy elkerüld az egész napos ülés utáni „mindenem IS fáj”-állapotot, muszáj legalább óránként picit átmozgatnod magad – ehhez hoztunk most pár nyújtást, amihez még az asztalodat sem kell elhagynod.