3 hétre megvakult egy nő, miután kékre tetováltatta a szemgolyóját

Te bevállalnál ilyen veszélyes tetkót?

3 hétre megvakult egy nő, miután kékre tetováltatta a szemgolyóját

Amber Luke egy ausztrál lány, aki az elmúlt években már több millió forintnyi összeget költött el arra, hogy megváltoztassa a testét. Volt már mellműtétje, szilikonoztatta az ajkát és az arcát, kétfelé vágatta a nyelvét és több mint 200 tetoválást csináltatott.

Mindez viszont összesen nem volt annyira fájdalmas és kockázatos, mint a legutóbbi beavatkozás, amire befizetett – Amber ugyanis más színű szemet szeretett volna. Mármint pontosabban azt, hogy a szeme fehérje más színű legyen – ezt pedig nem egy egyszerűen kontaktlencse vásárlással oldotta meg, hanem egy újabb tetoválással… Igen, jól olvastad, tetováltatta a szemgolyóját, a beavatkozás miatt pedig közel egy hónapig semmit nem látott.

„Le sem tudom írni, milyen érzés volt. Amint a tű elérte a szemgolyóm, olyan volt, mintha ezernyi üvegszilánk ment volna a szemembe. Sajnos a tetoválóm túl mélyre ment. Ha ezt valaki jól csinálja, akkor nem szabadna megvakulni miatta. Én viszont három hétig semmit nem láttam. Brutális volt” – monda a 24 éves lány, akinek az anyukáját is megviselték a történtek. Amber anyja napokig csak sírt, miután lánya kék szemgolyóval és vakon ment haza. Mérges volt, amiért lánya képes volt egy ilyen veszélyes dolgot bevállalni.

Ambernél egyébként 15 évesen súlyos depressziót diagnosztizálták, nem sokkal később kezdett bele az extrém beavatkozásokba, amik miatt anyja szerint egyébként nőtt az önbizalma. Az nem derült ki, hogy a lánynak mik a további tervei, de szinte biztos, hogy ezek után már nem fog megállni és kitalál még valamilyen hihetetlen dolgot.

Phytotec

Még több

Body