Hosszú Katinka elképesztően dögös az új fotóján

És közben az ex férje is megmutatta, ki a barátnője…

Hosszú Katinka elképesztően dögös az új fotóján

Hosszú Katinkát júniusban fotózták le először új pasijával Barcelonában, de az úszónő akkor még hivatalosan nem erősítette meg a kapcsolatát. De szerencsére az Iron Lady nem sokáig rejtegette a szerelmét, és hamarosan elárasztották a Gelencsér Mátéval közös képei az Instáját, a követői pedig nagyon örültek annak, hogy újra nagyon boldognak láthatják őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Okt 22., 2019, időpont: 12:21 (PDT időzóna szerint)

A pár egyébként nemrég Katar fővárosába, Dohába utazott, ahonnan persze megint feltöltöttek a fotót. Csekkold, milyen dögös Katinka! „Baaaaywatchin’ in Doha” – írta a posztjában, amire kevesebb, mint egy nap alatt majdnem 40 ezer lájkot begyűjtött. A kommentelők pedig egyetértenek abban, hogy az úszónő és pasija elképesztően jól néznek ki (együtt):

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Baaaaywatchin’ in Doha 😂

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Nov 5., 2019, időpont: 8:42 (PST időzóna szerint)

„Ez eszméletlen jó fotó lett!”
„Barbie & Ken”
„Nagyon szépek vagytok”
„Nagyon édesek vagytok. Nagyon egymásnak teremtettetek titeket.”

De nem csak Katinka töltött fel a napokban romantikus fotót, hanem ex férje is! Azt már olvashattad, hogy Shane Tusupra is újra rátalált a szerelem, azonban eddig még titkolta, ki a barátnője. Most viszont a közösségi oldalán bemutatta őt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My gorgeous princess, With all of the love and support you have continued to shower me with, this post has been very long over due. Thank you for always being there for me! I love you so much! You are my best friend and I couldn’t be more happy for everyone to finally get to meet you! 💕 I am so proud to finally be releasing a very special video on the YouTube channel. The Link is in my bio! @curi0uscourt 🐴 🦁 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #olympicdarkhorse #Hardestworkerintheroom #motivational #motivator #inspirations #inspirational #workhard #Hardwork #Hustle #Hustlehard #performance #Teamnosleep #goals #influencer #dedication #professional #swim #swimming #olympics #gymmotivation #coach #fitnessmotivation #fitnesslife #olympic #trainer #youtuber #youtube #youtubechannel #vlogger

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2019, időpont: 5:28 (PST időzóna szerint)

„Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz! Annyira szeretlek! Te vagy a legjobb barátom, és nem is lehetnék boldogabb, hogy végre találkozhattam veled”– írta a közös kép alá.

Szóval úgy tűnik, hogy végre mindketten megtalálták az Igazit!

Még több

Body