2019.11.06.@ 12.11

Titkos fotó jelent meg Harry hercegről

A royal nem is tudta, hogy kép készült róla.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Titkos fotó jelent meg Harry hercegről

Harry herceg pár nappal ezelőtt Japánba utazott, ott tartották ugyanis a 2019-es rögbi világbajnokságot, amelyről az angol csapat ezüstéremmel térhetett haza. A royal pedig azzal lepett meg mindenkit, hogy hazafelé nem magángéppel repült, noha korábban ez volt a szokása.

Az utasok legnagyobb megdöbbenésére egy teljesen hétköznapi járatra szállt fel, a beszámolók szerint extra kedves volt a teljes személyzettel. Egy utastársa, a transzkirálynő Victoria Secret még egy fotót is készített róla a mobiljával, amit aztán kiposztolt a közösségi oldalára.

„Harry herceg, ó te jó ég! Nem sokkal ültem Harry mögött a tokiói repülőnkön… Megerősíthetem, hogy nagyon jóképű. Majdnem leestem a székemről, amikor megláttam a fedélzeten. 100 százalékig az igazat mondom. Sokkolt! Volt még amúgy egy csomó helyes rögbis is velünk. Ezután minden más járat csalódás lesz nekem, azt hiszem!” – poénkodott Victoria.

Instagram

Harry herceg amúgy valószínűleg azért választotta a magánrepülő helyett ezt a menetrendszerinti járatot, mert a nyáron feleségével, Meghan hercegnével együtt rengeteg támadás érte, amiért állandóan magánrepülővel utazik. Konkrétan 11 nap alatt 4 alkalommal szálltak ilyen gépre, ez pedig elképesztő mértékű környezetszennyezés. Emiatt sok fan teljesen kiábrándult belőlük, hiszen úgy tartottak előadásokat a környezetvédelemről, hogy valójában egyáltalán nem törődtek vele.

Úgy tűnik, a herceg belátta, hogy hibáztak, így befejezte az „ész nélküli” röpködést. Azért menő lenne, ha legközelebb te ülnél mellette egy repülőn London felé, igaz?

Címkék: fotó harry herceg királyi család repülés repülő rögbi tokió világbajnokság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!