2019.11.06.@ 10.11

Vajna Timi olyat nyilatkozott, amit nehéz feldolgozni

A filmproducer özvegye egy időre visszavonul a nyilvánosság elől, és nem ad több interjút.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajna Timi olyat nyilatkozott, amit nehéz feldolgozni

Vajna Timi fél évvel férje halála után mesélt először arról, hogy mint ment keresztül az elmúlt hónapokban. Andy Vajna özvegyét megviselte szerelme elvesztése, és még mindig nem tudta feldolgozni. Timi egyébként hamarosan Amerikában kezd új életet, mert Magyarországon nagyon magányos, és minden a filmproducerrel töltött éveikre emlékezteti őt.

„Minden egyes napot úgy élek meg, hogy egyre jobban hiányzik”mondta, és azt is elárulta, hogy nem csak lelkileg, hanem fizikailag is belebetegedett a gyászba, ugyanis egy gennyes cisztát találtak a mellében. „A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta. Amikor eltemettem Andyt, folyt a genny a mellemből. Bekötötte az orvos, de úgy temettem Andyt, hogy gyakorlatilag volt egy lyuk a mellemben.”

Timi később az Instagramján elárulta, hogy egy időre szeretne visszavonulni a nyilvánosság elől, és nem ad több interjút: „Úgy érzem, ez volt az utolsó, mert minden interjú nagyon visszahúz lelkileg. Kérem a sajtó munkatársait, hogy hagyjanak most egy picit, hogy megtaláljam a lelki nyugalmamat. Megfogadom sokak tanácsát, szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését. És a bántások nem segítenek.”

Címkék: andy vajna betegség gyász interjú vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!