Veszélyes a legújabb Insta-őrület

Injekció nélküli botox? Jól hangzik, de egyrészt nem maradandó, másrészt nem is tesz feltétlenül jót.

Veszélyes a legújabb Insta-őrület

Egészen elképesztő új trend terjed az Instán. Képzeld, a legújabb őrület az, hogy a sztárok – és már a követőik is – az instant botoxot használják, aminek a titka mindössze egy konty. Méghozzá egy nagyon-nagyon szoros konty. Gondolj csak bele: ha összefogod a hajad és feszes copfba kötöd, neked is hirtelen kisimul minden ráncod, ugye? Na ezért a praktikáért – angolul bun liftért – van most oda minden sztár, Celine Diontól kezdve Rita Orán át Gigi Hadidig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2019, időpont: 8:58 (PDT időzóna szerint)

Minél magasabban van a konty, annál hatékonyabb a botox-hatás, annál feszesebb az arcbőröd. Csak nézd meg Jennifer Lopezt, neki is állandóan szorosan van összefogva a haja, tele az Instagram is hasonló frizurájú csajokkal. Még azok a huszonéves lányok is így hordják a hajukat, akiknek nincs is szükségük a botox hatásra, hisz feszes és ránctalan az arcuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2019, időpont: 1:55 (PDT időzóna szerint)

És hogy mi ezzel az egésszel a probléma? Azon túl, hogy már megint egy lehetetlen elvárást támaszt mindenki felé, vagyis, hogy totál sima legyen az arcbőröd kortól függetlenül, leginkább az vele a gond, hogy ha több órán át is így hordod a hajad, nagyon durván fog fájni a fejed. Sőt, a hajhagymáknak sem tesz feltétlenül jót, ha ennyire szorosra vannak húzva. Nyilván néha-néha belefér a szoros konty vagy copf, de ha minden nap ilyen frizkóval lépsz utcára, azt nem fogja meghálálni a hajad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2019, időpont: 12:52 (PDT időzóna szerint)

Phytotec

Még több

Body